teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

APPLIKATIONSINGENJÖR / AUTOMATIONSINGENJÖR – JÖNKÖPING

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

APPLIKATIONSINGENJÖR / AUTOMATIONSINGENJÖR – JÖNKÖPING

Som anställd på Beckhoff Automation AB kommer du att få arbeta i ett bolag som ligger i automationsteknikens framkant. Beckhoff i Sverige erbjuder avancerade automationssystem grundat på PC-baserad styrteknik. Produktsortimentet omfattar i första hand industri PC, fältbusskomponenter, drivteknik och automationsmjukvara. Komponenter och systemlösningar från Beckhoff används i en rad olika sektorer och över hela världen.

SOM APPLIKATIONSINGENJÖR / AUTOMATIONSINGENJÖR… 

kommer du att ha en viktig roll när vi startar upp vårt nya kontor i Jönköping. Rollen innebär att du bland annat kommer få arbeta som teknisk applikationssupport för hela spektrumet av automationsprodukter som industriella datorer, fältbuskomponenter, PC / NC-mjukvara, drivteknik och kompletta PC-baserade automationslösningar.

Du kommer: 

  • Arbeta tätt med kund och stödja utveckling av kundspecifika kontrollapplikationer 

  • Vara programmeringsstöd för våra kunders applikationer 

  • Genomföra produkt- och applikationsutbildningar

Har du inte erfarenhet inom automation sedan tidigare så kommer du i denna roll ha möjligheten att utvecklas inom området.

För att lyckas i rollen…

krävs det en ingenjörsutbildning inom el eller automation. Vi ser gärna att du känner dig trygg i din roll med ett par års erfarenheter inom relevant område. Du ska också vilja arbeta brett inom applikation och automation, och tycka det är spännande med att vara med att starta upp ett nytt kontor. I övrigt ser vi gärna att du har:

  • Programmeringserfarenhet i IEC 61131-3 och högnivåspråk (C #, C ++, .NET, VB) på en PC-plattform under Windows

  • God kunskap om automationsteknik, fältbussystem och PC-teknik

  • Professionell nivå i engelska och flytande i det svenska språket

  • Giltigt B-körkort då en del reseaktivitet inom Sverige kommer förekomma

Det är meriterande om du har intresse för eller kunskap inom vision technology.

Som person har du ett stort intresse för teknik… 

och har en stark vilja av att lära dig nytt. Hos Beckhoff kommer du att få utvecklas mellan olika system, få se en blandning av branscher och lära hur och när olika maskiner används. Du kommer få arbeta i ett till störst del seniort team med en glad, kamratlig och skämtsam stämning för ett bolag som tar hand om sina anställda med bland annat en hel rad av företagsspecifika förmåner. Som person är du i övrigt ödmjuk och:

  • Proaktiv

  • Självgående

  • Kommunikativ

BECKHOFF ÄR INTERNATIONELLT LEDANDE INOM TEKNOLOGI FÖR DATORBASERAD STYRNING…

och har sedan företaget grundades 1980 ständigt legat i framkant med innovativa produkter och lösningar med grunden i den PC-baserade stryrningen. Beckhoffs PC-control-filosofi samt uppfinningen av Lightbus-systemet, av I/O-busssystem och automationsprogramvaran TwinCAT är milstolpar inom automatiseringstekniken och har slagit igenom som effektiva alternativ till den traditionella styrningstekniken. EtherCAT, realtids-ethernet-lösningen, tillhandahåller en framåtriktad, effektiv teknik för en ny generation av styr- och regleringskoncept.

Huvudsätet för Beckhoff Automation finns i Tyskland och där finns alla centrala avdelningarna såsom utveckling, produktion, administration, distribution, marketing, support samt service. Vår närvaro på den globala marknaden säkras genom dotterbolag och via globala återförsäljare representeras Beckhoff i mer än 75 länder.

Huvudkontoret för vårt svenska dotterbolag är beläget i Malmö, med ytterligare kontor i Göteborg, Stockholm och Piteå. Kundanpassade maskiner utgör en stor del av det svenska industrilandskapet och vi hjälper våra kunder över hela landet med vårt mycket motiverade team med mer än 30 ingenjörer och specialister.

Läs mer om oss här

FÖR ATT SÖKA ROLLEN… 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Beckhoff Automation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz på elise.ahlbertz@roirekrytering.se.

Anställning hos: Beckhoff Automation AB, Jönköping
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
APPLIKATIONSINGENJÖR / AUTOMATIONSINGENJÖR – JÖNKÖPING

Workspace Recruit