teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Applikationstekniker till verktygsavdelningen

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Applikationstekniker till verktygsavdelningen

Ravema söker nu en Applikationstekniker inom skärande bearbetning till verktygsavdelningen.

Din roll
Rollen som applikationstekniker på Ravema innebär kundansvar och kundkontakter i nära samarbete med ansvarig säljare. Det kan även vara aktuellt med visst leverantörsansvar.

Du kommer att arbeta med våra helhetslösningar som innefattar val av verktyg till både svarv och fräsapplikationer samt fixtureringslösningar. Vi kommer ge dig de kompletterande utbildningar du behöver på våra produkter för att du ska känna dig trygg i din roll.

Som Applikationstekniker kommer du delvis att ansvara för större projekt med verktygsval, programmering och igångkörning. Du kommer även att stötta våra säljare samt våra kunder med teknisk rådgivning på plats hos kund samt med hjälp av digitala kanaler. Arbetet sker i nära samarbete med våra säljare samt befintlig tekniker.

Du har i rollen stor möjlighet att påverka din dag och dina uppgifter då vi arbetar efter “frihet under ansvar”. Du utgår ifrån hemmet och besöker våra kunder tre till fem dagar i vecka. Man får räkna med cirka trettio övernattningar per år.

Placering

Placering kring Mälardalen men uppmanar även sökande utanför detta område att söka.

Din profil

Vi tror att du idag arbetar som tekniker och är bekväm med att arbeta självständigt och lösningsfokuserat. Du har tidigare erfarenhet från liknande roll eller jobbat med produktionsteknik inom skärande bearbetning, och har erfarenhet av CAD/CAM. Du är självgående och drivande och har ett starkt kundfokus samt är en duktig relations­byggare. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. I denna roll förväntas du ha förmågan att driva projekt och affärer ihop med ansvarig säljare.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Vi bygger våra affärer och relationer på vår värdegrund; förtroende, engagemang och hållbarhet. Som anställd på Ravema ska man trivas och känna en glädje och stolthet för det man jobbar med – här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Johan Petersson på telefon 0370-488 02 eller mail: jope@ravema.se

Vill du bli en av oss? Skicka då snarast in din ansökan med CV och personligt brev till karriar@ravema.se

Sista ansökningsdag är 2023-08-31.

 

 

 

Dela detta jobb

Applikationstekniker till verktygsavdelningen

Ravema AB