teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du skruv- och mek intresserad ? Då har vi tjänsten för dig!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Är du skruv- och mek intresserad ? Då har vi tjänsten för dig!

Kund i Åseda söker personer som gillar att skruva och meka med bilar har man också kunskap om fordonsel är det väldigt meriterande för tjänsten.

ARBETSUPPGIFTER
 Du arbetar i lag med att färdigställa fordon, allt från inredning till kaross och elektronik. I din roll som Fordonsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Montering
  • Ritningsläsning
  • Elschema

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du kan ha en fordonsteknisk utbildning med dig, men kan även vara en duktig hemmamekare med stort bilintresse och vana av att skruva. Du har hantverkshänder och vana av olika handverktyg som till exempel vinkelslip. Du är duktig på ritningsläsning och kan du läsa ett elschema så är det meriterande. God svenska är av vikt då företaget jobbar med helt nya fordon.

Som person är du van att arbeta med andra och har ett positivt synsätt. Du är lösningsorienterad och mycket noggrann. Det är viktigt att vilja vara del av ett team och ha god social kompetens. 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Fordonsmontör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Är du skruv- och mek intresserad ? Då har vi tjänsten för dig!

Eterni Sweden AB