teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montico söker nu en person med erfarenhet av att arbeta inom industri. Du bör ha ett stort intresse för teknik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Du kommer att ha en ledande roll som förman och fungera som högra handen till produktionschefen på företaget som är baserat i Hillerstorp.

Om tjänsten

Är du en erfaren industriarbetare som vill ha mer ansvar?

I rollen som förman kommer du att vara en del av ett team med åtta kollegor. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att driva produktionen framåt genom att fungera som högra handen till produktionschefen. Du kommer att arbeta i produktionen och hjälpa till där det krävs. Dina uppgifter kommer att vara varierande och inkluderar trådbockning, slipning, montering, lagerarbete eller arbete med kantpress. Du kommer även att avlasta produktionschefen och planera flödet i produktionen.

Tjänsten är belagd till dagtid.

Vi söker dig som

tycker om att arbeta i team och ser till att alla har de rätta förutsättningarna. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du som söker har en bred kompetens inom industriarbete och trivs i en varierande roll. Du bör ha en lösningsorienterad inställning och vara bekväm med att hjälpa till där det krävs. Vi tror att du som söker också gillar att arbeta hands-on samtidigt som du jobbar tätt ihop med produktionschefen och driver planeringen, produktionen och teamet framåt.

Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Arbetande förman

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-20

Ansök nu

Dela detta jobb