teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Arbetsledare

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Arbetsledare

NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi nya kollegor för att ytterligare stärka våra fabriker i Markaryd! 

OM TJÄNSTEN

Som arbetsledare kommer du ingå i ett team där huvuduppgiften är att leda och fördela arbetet för vår produktionspersonal i sitt dagliga arbete. Du kommer arbeta tillsammans med arbetsledarkollegor och teamleaders för att skapa bästa möjliga förutsättningar i produktionen.

Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Eftersom produktionen i allt större utsträckning pågår dygnet runt, kan arbetstiderna innebära dagtid, 2-skift eller nattskift.

DIN BAKGRUND

Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du bör sedan tidigare ha ledarerfarenhet, helst arbetat med arbetsledning och personalansvar. Viktigt är de personliga egenskaperna och ett gott ledarskap i enlighet med NIBEs värderingar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av kvalitets-och miljöarbete samt ackordslönesystem och tillverkande industri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2023. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare

NIBE AB