teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare till Beowulf-montaget

Ort
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Arbetsledare till Beowulf-montaget

BAE Systems Hägglunds AB

Till vårt nya Beowulf-montage söker vi nu en driven och kvalitetsmedveten chef som vill vara med och starta upp och optimera produktionen av vår nya bandvagns-plattform.  

Din framtida utmaning

I rollen kommer du leda ca 15 medarbetare och ansvara för den del av verkstaden där Beowulf och detaljmontage för bandvagnar tillverkas. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb med många kontaktytor. Som arbetsledare kommer du även att ingå i ledningsgruppen för Assembly, Integration & Test.

Vi söker en ledare med ett tydligt och varmt ledarskap som tror på att skapa delaktighet och engagemang. 

I dina arbetsuppgifter kommer bland annat ingå att:

  • Leda, fördela och följa upp arbetet inom enheten, samt säkerställa att enheten levererar enligt projektens produktionsplaner

  • Introducera och stötta nya medarbetare

  • Vara en drivkraft i arbetet med att ställa om verkstaden mot ökade produktionsvolymer

  • Jobba aktivt för att vidareutveckla arbetsmetoder och hjälpmedel för att förbättra kvaliteten på våra produkter och ergonomin i verkstaden för våra montörer

  • Verka för en god stämning inom gruppen och se till att den kunskap och erfarenhet som finns blir omhändertagen på bästa sätt Framtagning och uppföljning av budget för avdelningen

  • Sätta mätbara mål på avdelningen som ska ligga i linje med företagets övergripande strategier och mål, samt ligga till grund för det ständiga förbättringsarbetet

Vi är också inne i en fas med intressanta utvecklingsprojekt inom produktionsmetoder och en omstrukturering av verkstaden. Du kommer att ha en nyckelroll i detta arbete.

 Den du är

För denna roll lägger vi särskilt stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Att leda andra är en styrka hos dig likväl som att ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Du agerar handlingskraftigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalitet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från andra ledande roller och har en vilja att fortsätta utvecklas.

Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning eller har motsvarande

praktisk erfarenhet. Meriterande är erfarenhet från arbete med civila eller militära fordonssystem. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, då vi är en del av en global koncern med många utländska kunder.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Richard Harlin, setionschef Montage & Integration, 0660-80125. Eller Cathrine Lind, Rekryteringskonsult Axö Consulting, tfn 070-5770618.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

snarast

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/43

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112

  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227

  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Publicerat

2023-02-08

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Dela detta jobb

Arbetsledare till Beowulf-montaget

BAE Systems Hägglunds