teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare till verkstad

Ort
Utgår

2023-10-27

Ansök nu

Arbetsledare till verkstad

Erbjudande:

Burckhardt Compression söker just nu en arbetsledare verkstad (Workshop Supervisor) till sitt kontor i Landvetter. Burckhardt Compression skapar ledande kompressionssystem för en hållbar energiframtid, och långsiktig framgång för sina kunder. Tillsammans med sina varumärken Burckhardt Compression, PROGNOST, SAMR Métal Rouge och Shenyang Yuanda Compressor är koncernen den enda globala tillverkaren som täcker ett komplett utbud av teknik och tjänster inom kolvkompressorer. De kundanpassade och modulariserade kompressorsystemen används inom sektorerna kemi/petrokemi, gastransport och lagring, vätgasmobilitet och energi, industrigas samt för tillämpningar inom raffinaderi och gasinsamling och -bearbetning. Sedan 1844 har företagets passionerade, kundorienterade och lösningsfokuserade medarbetare satt standarden inom gaskomprimeringsindustrin.

Burckhardt Compression stöder aktivt talangutveckling på alla nivåer inom den interna personalstyrkan. Detta ger Burckhardt Compresstion en extra fördel att bygga vidare på befintlig intern kunskap och erfarenhet, och det ger också deras anställda attraktiva karriärmöjligheter.

Vem är du?

Som arbetsledare i verkstaden förväntas du kunna arbeta självständigt och proaktivt övervaka ett litet team. Du kommer att ha ett fokus på tillväxt för att inte bara utmana och utveckla dig själv och rollen, utan också ditt team.

Om jobbet:

I den här rollen som arbetsledare ingår att vara försäljningsstöd, kunna beräkna och kommunicera tid och kostnader till kunder, att kunna schemalägga och ha uppsyn över verkstadsuppgifter, vara en del av det vardagliga organiserandet av det lokala verkstadsteamet samt kunna utföra kvalitetskontroller av arbetet och rapporterna från verkstaden. Du ska även kunna övervaka in- och utleveranser för att kunna säkerhetsställa en effektiv och säker hantering, kunna lägga försäljningsorder och fakturor inom utsatt tid, samt kunna effektivt använda ERP-system. Du ska också kunna se till att din arbetsplats fungerar efter de EOHS-riktlinjer som finns. I rollen ingår även att, vid behov, ersätta chefen vid olika servicecentren.

För att lyckas i den här rollen, behöver du:

 • ingenjörsbakgrund eller likvärdig teknisk kompetens/förståelse

 • ha erfarenhet av arbetsledning i en liknande roll

 • tidigare innehaft ingenjörsbaserad roll

 • ha minst fem års praktisk erfarenhet från en teknisk miljö

 • kunna flytande engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • har högre teknisk utbildning 

 • kan tyska

 • har ledar- och coachingerfarenhet

 • har truckkort

 • har erfarenhet av tillståndssystem

 • har stor erfarenhet av MS office

 • har en stor kommunikationsförmåga och fokus på utveckling

Övrigt:

För ytterligare information om företaget, besök gärna https://www.burckhardtcompression.com/

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Arbetsledare till verkstad

Marinkraft Bemanning Sverige AB