teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Automationsoperatör

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-10-20

Ansök nu

Automationsoperatör

Om tjänsten:

Vill du vara med i uppstarten av vår nya rostfria avdelning? Under 2024 kommer vi flytta in i helt nya lokaler med en ny maskinpark. Vi söker därför Robotoperatörer med kunskap inom robotsvetsning och industriella automatiserade maskiner. Arbetsuppgifterna inkluderar ställning och drift av svetsrobotar, samt viss efterbearbetning av robotsvetsade detaljer. Arbetet kräver goda tekniska kunskaper, intresse för kvalitets-/och förbättringsarbete samt erfarenhet inom tillverkningsindustrin.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har en utbildning inom teknik, automation eller mekanik. Du ska vara en van datoranvändare. Kontakt vid teknisk support sker med både extern och intern personal och det innebär att du behöver tala och skriva svenska obehindrat. Vi söker både erfarna Robotsvetsoperatörer och personer med bred industriell erfarenhet som vill utvecklas i en roll som robotoperatör. Det är meriterat om du har kunskap och erfarenhet inom programmering och felsökning samt även om du har truckkort (A1- A4, B1- B4)

Ansökan:

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Du söker jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb".Vi rekryterar löpande och ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, men senast den 20 oktober 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av kontaktpersonerna nedan. 

MER OM OSS
Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Fredrik Nilsson

Avdelningsansvarig svets

0433- 27 30 00

fredrik.nilsson@nibe.se

Anna Nilsson

HR Produktion

anna.k.nilsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Automationsoperatör

NIBE AB