teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Avdelningschef Granitor Electro Södertälje

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Avdelningschef Granitor Electro Södertälje

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi söker dig som är etablerad i Södertälje och tillsammans med våra engagerade medarbetare vill driva verksamheten i Södertälje och samtidigt vara en bidragande kraft i den regionala ledningsgruppen.

Om tjänsten

Avdelningen i Södertälje är del i Granitor Electro Region Öst, med etableringar på 6 orter. Vi är en mellanstor filial som levererar el- och tekniklösningar inom industri, entreprenad och el-service. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Genom digitala arbetssätt skapar vi mervärde och tydliga processer såväl internt som externt. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta en stabil utveckling med våra kunder och medarbetare i fokus.

Nära samarbeten möjliggör att vi kan leverera stora- och komplexa projekt i regionen, exempelvis inom kraft, säkerhet, fastighetsautomation, automationsteknik och industriteknik.

Arbetsuppgifter

  • Du är ansvarig för Södertälje avdelningens resultat, verksamhet och medarbetare.

  • Inom ramen för regionens affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för avdelningen.

  • Du är aktiv och tar stort ansvar inom avdelningens projekt.

  • Du tar ansvar för ekonomisk uppföljning, marknadsföring, proaktiv försäljning och kundbearbetning.

  • Du är inkluderande och förstår vikten av att arbeta tillsammans mot våra målsättningar.

  • Du arbetar strukturerat och ser helheten med ett långsiktigt perspektiv.

  • Du är en aktiv deltagare i regionens ledningsarbete.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är en affärsdriven ledare som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas. Du behöver vara både lyhörd och resultatfokuserad.

Kvalifikationer

Du har tidigare ledarerfarenhet, en teknisk bakgrund och gedigen erfarenhet av entreprenörsbranschen inom el. Ett bra kontaktnät i regionen är meriterande. Det är viktigt med god kommunikation i tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta i lednings- och affärssystem. B-Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och som Avdelningschef på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en stimulerade arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas vidare inom Granitor. Med kompetenspussel tar vi tillvara på varandras styrkor och kan forma rollerna och organisationen utifrån våra individuella drivkrafter. Som stöd i din chefsroll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och chefsutbildning. Du arbetar även i nära samarbete med regionens stab – Toghether To Get There!

Vid frågor kontakta Regionschef Hans Terland, 010-470 78 70

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Avdelningschef Granitor Electro Södertälje

Granitor Electro AB