teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Avdelningschef Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfalls uppdrag handlar främst om att möta våra kunders behov. Vi verkar för vår livsmiljö och att viktiga delar i vardagen fungerar under dygnets alla timmar. Vi strävar också efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för en hållbar samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får vara delaktig och ta ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall i enlighet med affärsidé, mål och strategier. 


Vi söker en nyfiken och drivande Avdelningschef Stadsbyggnad, en viktig och spännande roll med möjlighet att utveckla och utvecklas i en inkluderande miljö.

Vi erbjuder
Rollen innebär ett ansvarsfullt och varierande arbete med breda kontaktytor, intressanta utmaningar och fortsatt utveckling av projektverksamheten. Du får en nyckelroll i ett ungt bolag i en kommun som växer och som står inför en spännande utvecklingsresa. Bolaget står för ett modernt ledarskap och ett värdegrundsstyrt förhållningssätt i en miljö där vi hjälper och stöttar varandra och där det finns utrymme för skratt tillsammans. Du erbjuds en strategisk roll i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion. Våra nyrenoverade och öppna lokaler ligger i Finntorp, lokaler utformade med ett tydligt hållbarhetstänk och med goda kommunikationer.

Ditt uppdrag
Du leder en engagerad, drivande och kompetent grupp på 8 medarbetare som driver VA-projekt och bidrar till Nackas stadsutveckling – i tät samverkan med kommunens projektorganisation. Avdelningens huvudsakliga uppdrag är att leda VA-projekten som en del av kommunens stadsbyggnadsprojekt, samt att agera VA-konsult som sakkunnig för dagvatten, vatten och spillvatten, vid kommunens detaljplanearbete. Avdelningschefen är även ansvarig för projektprocessen inom bolaget där mycket utveckling gjorts och mer finns att göra.

Du och ditt team ansvarar ytterst för att leverera projekt av hög kvalitet och säkerställa att kommunen ska kunna fortsätta att expandera enligt de mål som finns. Under ditt engagerande, involverande och modiga ledarskap jobbar avdelningen mot att utveckla samarbetet inom bolaget och att öka effektiviteten ytterligare. Du har som avdelningschef budget- och personalansvar och du jobbar löpande med verksamhetsplanering som innefattar mål- och resultatstyrning, arbetsmiljöfrågor och intern kommunikation. Vidare har rollen en affärsmässig aspekt där du förväntas agera utifrån möjliga affärsmöjligheter med potential att kunna påverka utvecklingen och lönsamheten på ett positivt sätt. Du förväntas vara en aktiv del av arbetet i ledningsgruppen där du stöttar VD och övriga i de strategiska frågorna. I rollen rapporterar du direkt till VD och vid vissa tillfällen föredragande för styrelsen. 

Din profil
Vi söker dig med en relevant akademisk examen och en gedigen erfarenhet av chefs- och ledarskap. Vi ser gärna att du känner igen dig i den här erfarenheten och kunskapen;

  • bakgrund inom samhällsbyggnad med en förståelse för VA och vad det innebär att leverera kvalitativa VA-tjänster

  • förståelse för hur ett kommunalt bolag drivs och beslutsgången i en kommunal verksamhet

  • att jobba i förändring och utveckling där du mår bra av att se dina medarbetare utvecklas och ta ansvar på resan

  • ett affärsansvar där du är bekväm i att fatta strategiska beslut på affärsmässiga grunder

  • ett engagemang för frågor som rör miljö och hållbarhet som är starkt och att du motiveras lite extra av att jobba i en organisation som sätter frågor som handlar om det cirkulära uppdraget högst på agendan

Tack vare ett professionellt förhållningssätt, ett öppet sinne och ett gediget intresse för andra människor så har du förmågan att bygga långsiktiga och varaktiga relationer som skapar en stabil grund för din verksamhet. Du är handlingskraftig och trivs ute i verksamheten där du med nyfikenhet och god kommunikativ förmåga skapar samsyn, gemenskap och stolthet för bolaget och det viktiga uppdraget.

Information och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Compass. 

För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070-377 06 20. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.
 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Nacka

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2023/9

Publicerat

     2023-03-03

Sista ansökningsdag

     2023-04-16

Dela detta jobb

Avdelningschef Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfall AB