teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

BARISTA & SERVICETEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

BARISTA & SERVICETEKNIKER

Fogarolli söker en Utåtriktad servicetekniker, som tycker att: … alla människor har rätt till en riktigt god kopp kaffe! (Gillar du inte kaffe? Inga problem, vi gillar dig ändå!) …du är driven, har enkelt att lära dig och trivs med tekniska arbetsuppgifter … du är tekniskt lagd, har en social förmåga och gillar det personliga mötet …ordning och struktur ligger som grund för ditt sätt att agera och arbeta …Malmö är en stad som skulle passa dig

 

Om du har svarat ja på frågorna ovan så bör klicka för att läsa vidare! Just nu söker vi dig som är redo att ta ett helhetsgrepp över bolagets löpande service- och underhållsarbeten av utrustning såsom kaffemaskiner, fogarollimopeder och fordon, samt att vara nyckelpersonen i det dagliga arbetet gällande lager.

Utöver dina tekniska arbetsuppgifter ser vi dig även som en blivande duktig barista – att servera våra gäster minnesvärda kaffeupplevelser.

Tjänsten innefattar heltidstjänstgöring Krav för tjänsten är B-körkort och att man behärskar det svenska språket i tal och i skrift. Bolaget har stora framtidsplaner där behovet av att bibehålla hög nivå på utrustning och ett systematiskt lagerarbete är avgörande för tillväxten i företaget. Du bör tycka om den dynamiska arbetsplatsen med varierande arbetsuppgifter, många bollar i luften och där ofta det sociala mötet är i centrum.

Är du fortfarande inte övertygad, eller vill bara veta mer? Vi ett bolag som ingår i norra Europas största kaffekedja på hjul med fortsatt höga tillväxtambitioner. I företaget ingår just nu 8 st Fogarollibilar. Vår dröm är att våra engagerade baristor ska finnas på tänkbara och otänkbara platser och skapa minnesvärda kaffeupplevelser på alla evenemang och välbesökta platser runt om i världen.

Vi är väldigt stolta över att vi, tillsammans med alla hjältar i Fogarollifamiljen, fått utnämningen som Framtidens Franchise 2021 av Svenska Franchiseföreningen. Inte något för dig ändå? Dela gärna annonsen med andra som du kanske tror skulle passa bättre! Ett tips är att inte vänta för länge med att skicka in ansökan, då vi hanterar dessa löpande.

Tjänsten är tillgänglig omgående.

Ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till kid.hammarstrand@fogarolli.com

 

Dela detta jobb

logo
BARISTA & SERVICETEKNIKER

Workspace Recruit