teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Betongarbetare till kund i Uddevalla

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Betongarbetare till kund i Uddevalla

Är du praktiskt lagd med erfarenhet från tillverkningsindustrin? Är du kreativt som person och vill få möjlighet att arbeta tillsammans med ett väletablerat och växande företag? Kika då in denna annons!


ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du jobba som betongarbetare med ansvar för bl.a armering, gjutning, montering, mätning och ritningsläsning. Du kommer att ha möjlighet att jobba på olika avdelningar med olika material, exempelvis bjälklag, pelare, balkar, väggar och håldäck. Vidare kan din roll också innefatta lättare svets, truckkörning samt travershantering. Du kommer vara en del i kundens produktion där du tillsammans med ditt arbetslag tillverkar produkter av betong mot byggnadsindustrin. Arbetet är såväl fysiskt som tekniskt och ställer höga krav på noggrannhet och engagemang. 
Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta:

  • Gjutning och armering
  • Montering, mätning och kontrollering
  • Ritningsläsning
  • Lättare svetsarbete
  • Truck/Traverskörning


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från produktion och flöden och även känsla för tillverkningsindustrin, gärna inom betongbranschen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av armering, betong samt ritningsläsning och genom det förståelse och kunskap för denna typ av verksamhet. Du är praktiskt lagd och har en kreativ sida och därmed drivs av att arbeta i en skapande miljö. Du trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda och gör alltid ditt bästa på arbetsplatsen. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god förmåga att arbeta i såväl grupp som på egen hand. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behöver göras.

Du är en person som är intresserad av ett långsiktigt och tryggt arbete där du bidrar med din lojalitet och höga arbetsmoral. Detta yrke kräver god fysik och du bör tycka om att arbeta praktiskt och använda kroppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där du arbetar måndag-fredag 07-16. Du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till kund. Du kommer få ett visstidskontrakt om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns dessutom möjlighet för en vidare anställning hos kund.


ÖVRIG INFORMATION

Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor kring tjänsten svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se, eller Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökningar via e-post hanteras inte på grund av GDPR.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Betongarbetare till kund i Uddevalla

Eterni Sweden AB