teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Bovärd till Stockholms Innerstad!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

Bovärd till Stockholms Innerstad!

Vi söker en bovärd för ett konsultuppdrag i Stockholm. Ett perfekt uppdrag för Dig som är serviceinriktad, händig och vill ha en omväxlande roll! Uppdraget förväntas att starta 01-02-2023 och pågå till och med 30-05-2023. 

Om uppdraget
Som bovärd ansvarar du för och säkerställer att service till hyresgäster, tillsyn och skötsel av fastigheterna, dess allmänna utrymmen samt dess närmiljö i det egna området hanteras utifrån företagets mål, verksamhetsplan och myndighetskrav.

I rollen som bovärd hos vår kund kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att utföra rondering av ett bovärdsområde, handha hyresgästkontakt samt reparera i så väl lägenheter som i allmänna utrymmen. Det kommer även ingå att ha telefonkontakt med hyresgäster. Målet med detta uppdraget är att konsulten ska täcka upp ett bovärdsområde som gäller innerstaden.

Om dig
Vi söker dig som är Praktiskt lagd med erfarenhet av VVS, snickare, reparatör etc. För att trivas i rollen ser vi gärna att du är serviceminded, lösningsorienterad och besitter en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Körkort B är ett krav. 

Det är meriterande om du har en god telefonvana samt god datorvana. 

 

I din roll ingår både planering och självständigt arbete och det är därför viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Då du är fastighetsägarens ansikte utåt och kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer bör du vara social, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Ett artigt, tydligt och trevligt kundbemötande är avgörande för denna tjänst. Du är händig, gärna tekniskt intresserad och trivs med ett högt tempo där du tar egna initiativ. Du uppskattar en arbetsdag med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Övrigt

  • Start: 16-03-2023

  • Slut: 30-05-2023

  • Placering: Stockholm

  • Omfattning: Heltid

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 0728978265.

 

Dela detta jobb

logo
Bovärd till Stockholms Innerstad!

Devotum