teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Byggprojektledare - Nässjö

Ansök nu

Byggprojektledare - Nässjö

Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia – byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer att överraska dig!

KOMMUNENS UPPDRAG

Nässjö kommun satsar för framtiden och bygger nu en ny simhall. Till detta byggprojekt söker vi nu en erfaren projektledare som utmanas av att leda komplexa projekt med höga krav på kostnadseffektivitet och kvalitet. Vill du vara med och skapa ett landmärke i Nässjö stad? Vill du bidra till en aktiv och meningsfull fritid för våra kommuninvånare? Då är detta jobb för dig.

BEFATTNINGENS UPPDRAG OCH ANSVARSOMRÅDEN

Du kommer att ha det övergripande ansvaret i hela byggprocessen av kommunens nya simhall, från övertagande av programidé till förvaltningsskede. Det innebär bland annat ett huvudansvar över utredning, kalkylering, projektledning och projektering, upphandling enl. LOU, byggledning mm.

Du kommer erbjudas en tillsvidareanställning i Nässjö kommun där simhallen blir ditt ansvar. Efter avslutat projekt kommer du vara fortsatt anställd i kommunen som projektledare. Du kommer att driva, leda och samordna investerings- och underhållsprojekt för kommunens verksamheter med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Ditt uppdrag omfattar:

- Upphandling konsulter

- Ekonomisk redovisning

- Byggmöten / redovisningar under hela projektet

- Redovisning till köpande bolagsstyrelse mm

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är en engagerad lagspelare, som brinner för din uppgift. Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Med stort engagemang strävar du mot att nå uppsatta mål. Du kommer ha stor möjlighet att påverka projektet och låta det bli ditt signaturprojekt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör och har flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av större byggprojekt och det är meriterande om något av dessa projekt har varit en simhall eller en byggnation med motsvarande komplexitet. Kunskaper inom byggprojektledning, CAD, kalkylering, entreprenadupphandling såväl som goda kunskaper om lagar och förordningar inom byggbranschen är meriterande. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med relevant yrkeshögskola och relevant branscherfarenhet är också kvalificerade.

Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga, och att du är både lyhörd och flexibel. B-körkort och svenska i tal och skrift såväl som god datavana inom verksamhetssystem är ett krav. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15, inklusive CV och personligt brev på svenska. Ett utdrag ur polisens belastning- är en förutsättning för att erbjudas anställning. Detta kommer begäras in i ett senare skede av rekryteringsprocessen.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Chefspoolen i Sverige AB. För ytterligare information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Chefspoolens rekryteringsspecialist Anders Langhard anders.langhard@chefspoolen.se, 0704-027740

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Byggprojektledare - Nässjö

Nässjö kommun