teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en person som är händigt lagd, tänker utanför boxen och som hanterar svets och smide på ett föredömligt sätt? Då kan du vara exakt den personen vi letar efter!

Om tjänsten

För vår kunds räkning så söker vi nu en erfaren byggnadssmed till deras lokaler i Jönköping. För att klara av denna roll så behöver du vara kvicktänkt, finurlig och ha den där händiga sidan.

Kunden som vi samarbetar med jobbar mycket på uppdrag åt andra kunder och uppdragen de får in är sällan den andra lik. Det kan vara allt inom stål och smide. Såsom räcken, trappor och specialarbeten. Här krävs det att man tänker till och finner lösningar.
Du jobbar tillsammans med ett team om 6 personer och du kommer att träffa på kunder, därav är det viktigt att du besitter en social kompetens.

Du kommer till en början att vara anställd som konsult hos oss på Montico, och tanken är sedan att kunden anställer efter konsult tidens slut. Tjänstens omfattning är på heltid.

Vi söker dig som

- Besitter god kunskap inom svets/byggsmide.
- Ger det där lilla extra i ditt jobb.
- Är händigt lagd och uppfinningsrik.
- Tar eget initiativ och ansvar.

Här är det viktiga att hitta rätt person med rätt kompetens och som kan komma att vara en viktig lagspelare till deras sammansvetsade team!

Tveka inte att höra av dig vid frågor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Byggsmed

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb