teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

För dig med högsta krav på prestanda och kvalitet finns ett av världens ledande företag nära. ABL Construction Equipment i Sävsjö utvecklar, konstruerar och producerar originalredskap till kunder över hela världen.

Support och eftermarknad är en viktig del i verksamheten och vi lägger stor vikt vid snabba leveranser och god service. För ägare till ABL redskap är maximal lönsamhet och drifttid väldigt viktigt därför har de ett välsorterat reservdelssortiment.

Fokus ligger på prestanda, miljö och design och allt detta i ett nära samarbete mellan maskinproducenter, återförsäljare och dem som redskapstillverkare. Det innebär att förare och ägare av maskinerna kan få optimal utväxling av sin investering. Att leverera rätt redskap i rätt tid och med rätt kvalitet är en självklarhet för ABL Construction Equipment.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig som har du arbetat i rollen som CNC-operatör inom tillverkande industri.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där ABL har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta självständigt som CNC-operatör i vår kunds bearbetningshall. Tillverkning och produktion sker från ritningsunderlag, med programmering i Heidenhain och Haas.

Vi söker dig som

Tycker om att arbeta inom industrin. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att jobba och brinner för att utföra ett bra arbete. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat.

Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig!

Krav
- Erfarenhet inom CNC, meriterande om du även har en utbildning inom CNC
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- Kunskap om programmering i Heidenhain och Haas
- God kunskap i ritningsläsning

Meriter
- Körkort
- Truck- och traverskort

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men 2-skift kan förekomma.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjlig

logga

CNC-operatör till ABL i Sävsjö

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb