teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CNC-operatör till Rekordverken i Öttum

Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

CNC-operatör till Rekordverken i Öttum

Om företaget
Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning. Tillverkningen vid Rekordverken består idag till större delen av Rekord sortimentet och där ingår halmhackar och agnspridare.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier dig som har utbildning samt erfarenhet av arbete som CNC-operatör till Rekordverkens verksamhet i Öttum. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har erfarenhet av att rigga och köra CNC-maskiner framförallt svarv. Du är van vid ritningsläsning och mätning. Styrsystemen som används är Fanuc och Siemens. Har du kunskap i programmering är det meriterande.

Din profil
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du vågar ta egna initiativ. Därutöver har du en god förmåga att se detaljer men också helheten. Krav på körkort samt tillgång till bil.

Om oss
Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Harryson via e-post: sofia.harryson@premier.se. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Att arbeta som konsult på Premier. Som konsult på Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Då får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dela detta jobb

logga
CNC-operatör till Rekordverken i Öttum

Premier Service AB