teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cylinda i Helsingborg söker en Serviceinriktad Servicetekniker

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Cylinda i Helsingborg söker en Serviceinriktad Servicetekniker

Gillar du att arbeta serviceinriktat mot kunder och gillar att hitta lösningar i ditt arbete? Vill du ha ett varierat arbete där varje dag är unik med ett härligt gäng? Har du kompetens inom el eller erfarenhet av att arbeta som servicetekniker? Då kan du vara den serviceteknikern som Cylinda Elektroskandia söker till Helsingborg!  

Anställningsform: Tillsvidare

Bli en del av Elektroskandia! 

Var med och bidra till en ljusare framtid genom att arbeta i en global koncern som aktivt tar fram hållbara och långsiktiga lösningar.Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. 

Du ska trivas lite extra bra hos oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag och förmåner via samarbetspartners inom hälsa och träning samt förmånscykel. Flexibla klämdagar och tjänstepension. Vi har personalrabatt på vårt sortiment - och vi har det mesta! 

Arbetsuppgifter
Som Servicetekniker på Cylinda Service arbetar du med service av Cylinda vitvaror, där reparationen sker hemma hos kunden. I denna roll får du en egen servicebil med ett mindre lager av reservdelar. Du kommer framförallt laga vitvaror men även göra en del produktutbyten. Du kommer att utgå från en av våra butiker och sedan besöka våra kunder i ditt tilldelade område. Vi är ett härligt gäng som saknar en kollega, då vi har bra fart och vill utöka och satsa på vår personal.

Din Profil

  • Gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga.

  • Du har grundläggande kunskaper i el-lära där tidigare erfarenheter som servicetekniker är meriterande.

Vid eventuell anställning ger vi dig interna utbildningar på Cylindas vitvaror. 

Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta, där du är positiv och lyhörd inför kunden eller kollegans eventuella problem och behov för att hitta bästa möjliga lösning. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 11 juni.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att Mattias Åberg, Regionchef Cylinda service, tfn. +46 72 508 08 89 . Facklig kontaktperson för Elektrikerförbundet är Kjell Drotz, tfn. +46 76 783 49 87.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Cylinda i Helsingborg söker en Serviceinriktad Servicetekniker

Elektroskandia