teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Däckskiftare sökes inför hösten

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-18

Ansök nu

Däckskiftare sökes inför hösten

Trivs du i en fysisk och praktisk roll inom bilbranschen och vill få möjlighet att arbeta i en verkstad med ett drivet team? Spana då in denna möjlighet!

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi däckskiftare inför kommande säsong till vår välkända kund i Göteborg. Du kommer främst arbeta med däckmontering, balansering, montering och lagerhållning.. Arbetet är fysiskt och med högt tempo emellanåt så vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom exempelvis däckskifte eller montering. Vi ser gärna också att du är flexibel som person och är duktig på att snabbt kunna ställa om arbetet.

DIN PROFIL

Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom mekaniskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och tycker det är kul att träffa kunder och vara aktiv. Har du tidigare kunskaper inom däckskifte eller montering och kanske gått fordonsteknisk utbildning så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna även kvinnliga sökande till denna tjänsten. 

B-körkort är starkt meriterande för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start fram emot hösten. Det är en inhyrning under den aktiva säsongen men för rätt person finn även goda möjligheter till eventuell förlängning eller uppdrag hos våra andra kunder. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Göteborg.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du
Eric Lundgren på 073-861 72 61, eller på mail till eric.lundgren@eterni.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Däckskiftare sökes inför hösten

Eterni Sweden AB