teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Däckskiftare sökes till Euromaster hösten 2023

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Däckskiftare sökes till Euromaster hösten 2023

 

Inför däcksäsongen hösten 2023 söker vi däckskiftare till Euromasters anläggning i Kungälv där just du får chansen att vara med och bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder. Vi söker dig som ser möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse, är händig, duktig på montering samt fordon, och vill få möjligheten att utvecklas inom branschen. 

ARBETSUPPGIFTER
Som däckskiftare arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta, lagerhantera samt lägga in och hämta däcken i vårt däckhotell. Förutom att du lär dig massor om däckservice lär du dig även att arbeta i ett team där samarbete är viktigt för att kunna leverera bästa servicen till våra kunder. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja arbeta fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen. 

För att passa in i rollen ställs nedan krav,

  • Du ska ha fyllt 18 år.

Meriterande är, 

  • Körkort. Kan på vissa anläggningar vara ett krav.
  • Truckkort och erfarenhet av lagerhållning och logistik
  • Grundläggande utbildning i hjulskifte. Upplärning hos Euromaster erbjuds vid uppstart av uppdraget. 
  • Utbildning inom fordonsteknik.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig, flexibel och inte rädd för att arbeta i högt tempo. Då du dagligen kommer i kontakt med våra kunder är det viktigt med ett trevligt bemötande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag med start i oktober där du blir anställd under säsongen, fram till december ungefär. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till Euromasters anläggning i Kungälv. Arbetstiderna är sedvanliga verkstadstider, dagtid 7-16.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
För att vi ska kunna göra en helhetsbedömning av din ansökan ber vi dig uppge två vidtalade referenser i samband med att du söker tjänsten. Ett registreringsfält finns för detta när du klickar "sök denna tjänst".
Har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du Eric Lundgren på 073-861 72 61, eller eric.lundgren@eterni.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Däckskiftare sökes till Euromaster hösten 2023

Eterni Sweden AB