teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper erbjuder pappersprodukter i premiumsegmentet med fokus på nytänkande, högsta kvalitet och hållbarhet.

 

Tjänsten

Som automationsingenjör hos Arctic Paper i Grycksbo är du en del av Maries team som håller vår maskinpark i toppskick.
I denna roll är det du som är dokumentationsansvarig för el och instrument, reservdelsregistrering samt mätdonshantering. Att rita i Auto-Cad är något du gör ofta. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Hos Arctic Paper erbjuds du en högteknologisk och engagerande roll där du i nära samarbeten får lösa problem och känna att du bidrar till standardisering av bruket.

Maskinparken består av massa- och smetberedning, pappersmaskiner, arkskärmaskiner, paketeringsmaskiner och gemensam ångcentral med tillhörande kringutrustning.

Tjänsten är tillsvidare, heltid med placeringsort Grycksbo. I befattningen ingår beredskap.

Kvalifikationer
Du har en teknisk utbildning på högskolenivå och/eller arbetslivserfarenhet inom el, styr- och reglerteknik samt industriell automation. För den här rollen behöver du ha kunskaper och erfarenhet av Auto-Cad och elkonstruktion. Som ritningsarkiv använder vi Caradoc. Vi använder DCS (800xA & PCS7) och PLC (S5,S7), erfarenhet är inte ett krav men meriterande.  Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en kommunikativ lagspelare som har ett driv att komma i mål.
Du är positiv, förtroendeingivande och lyhörd för organisationens behov. Du gillar att ta ansvar och få saker gjorda. Du tycker om att vara en del i ett större sammanhang där du tillsammans med andra når gemensamma mål. Då tror vi att du kommer ha kul på det här jobbet!

Vi erbjuder en roll i ett bolag som sätter arbetsmiljö högst upp på agendan, där du får möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling inom ett område som har högsta prioritet.

Läs gärna mer om oss och våra produkter på  https://www.arcticpaper.se/vara-pappersbruk/arctic-paper-grycksbo/            

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Arctic paper Grycksbo AB med Lundin & Boström. 
Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 
070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se 
 

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, urval sker löpande!

Ansvarig rekryterare

Maria Lindström

maria.lindstrom@lundinbostrom.se

logo

Dokumentationsansvarig automationsingenjör till Arctic Paper

Ort
Utgår

2023-10-09

Ansök nu

Dela detta jobb