teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Duktiga Montörer sökes för kommande uppdrag

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-23

Ansök nu

Duktiga Montörer sökes för kommande uppdrag

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Var proaktiv och anmäl ditt intresse inför kommande monteringsuppdrag. 

Du bjuds in för intervju och vi träffas i ett proaktivt syfte där vi kartlägger framtida monteringsuppdrag hos våra attraktiva samarbetspartners.

Din profil

Är du en duktig montör med monteringsvana och vill vara med på en spännande tillväxtresa, då kanske det är just dig vi söker.

För att lyckas i rollen har du god förståelse av ritningsläsning, för att kunna tillverka på egen hand eller i ett mindre arbetsteam. Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom montering eller industri. Som montör arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter, allt från grovmontering till finlir och finmontage och du får utrymme att använda dina praktiska förmågor. 

Du är en mycket god lagspelare där du har lätt för samarbete. Du är även praktiskt lagd med positiv inställning och hög arbetsmoral. Du förstår även vikten av ett gott samarbete, att hålla arbetstider och göra ett bra jobb.

Vi på Eterni värdesätter egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.

Vi ser framemot din ansökan!

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Dela detta jobb

Duktiga Montörer sökes för kommande uppdrag

Eterni Sweden AB