teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Elektronikingenjör

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Elektronikingenjör

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi kreativ och driven elektronikingenjör som brinner för att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Ditt huvudsakliga arbete blir att utveckla elektroniklösningar till styrning av värmepumpar. Du kommer att designa och konstruera PCB och PCBA, skriva tester till dessa, genomföra produktionstester samt designa och konstruera induktorer, drosslar och kondensatorer. I arbetet ingår även att designa och konstruera analoga/digitala elektronikkretsar, RF design för WiFi, BT och CPU. Du kommer även att ange testplan och skriva EMC testinstruktioner för produkter och elektriska komponenter samt testa och lösa EMC problem. Utöver det kommer du sammanställa teknisk dokumentation för externa tester för PCBA inklusive dess komponenter. Arbetet kan även innehålla kvalitetshöjande åtgärder eller genomförande av kostnadsbesparingsprojekt inom produktområdet samt att hålla kontakt med underleverantörer. Tjänsten är placerad i Markaryd eler vid någon av våra techhubbar i Lund eller Trollhättan. 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är ansvarsfull och har ett brinnande intresse för el- och elektronik. Du är kreativ, självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har relevant utbildning inom elektronikområdet och är öppen för att arbeta med elektronik både på det teoretiska och det praktiska planet. Eftersom vi är en internationell koncern behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 16 april 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Daniel Kindblad

Elektronik

0433-27 30 00

daniel.kindblad@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Elektronikingenjör

NIBE AB