teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Globally Emballage är ett företag i Tranås som tillverkar pallar och specialemballage i trä. Produkterna skräddarsys utifrån kundernas önskemål och en hel del av kunderna finns i Tranås med omnejd. Själva monteringen av pallar sköts huvudsakligen av en robotanläggning som installerades under 2022.

Efterfrågan hos kunderna har ökat kraftigt det senaste året och kommer fortsätta öka. Därför behöver Globally Emballage nu utöka sin personalstyrka med flera nya medarbetare.

Vi på Montico söker du därför dig som vill jobba på ett litet och expansivt företag med en modern maskinpark!

Om tjänsten

Du blir anställd av Montico och uthyrd som konsult till Globally Emballage, där du arbetar som emballagesnickare. Hos Montico får du en visstidsanställning på sex månader och ambitionen är att du sedan ska kunna få en anställning direkt hos Globally Emballage.

Arbetsbeskrivning

Som emballagesnickare på Globally Emballage är du en viktig kugge i tillverkningen av pallar och emballage. Dina uppgifter varierar huvudsakligen mellan att kapa virke till rätt längder i en kapmaskin samt att förse spikroboten med ingående komponenter inför slutmontering. En del av arbetet sker på egen hand och en del i samarbete med dina kollegor.

Övriga uppgifter som kan förekomma är enklare lagerarbete, exempelvis förflyttning och inventering av komponenter.

För tillfället sker arbetet på dagtid, men med anledning av den växande verksamheten har Globally Emballage planer på att gå upp på 2-skift.

Arbetstiderna blir då:
- Dag: 06-00-14.06, måndag-fredag
- Kväll: 14.00-23.00, måndag-torsdag

Vi söker dig som

Våra krav för tjänsterna är:
- Att du behärska svenska flytande
- Körkort och tillgång till bil
- Tidigare erfarenhet av tillverkande industri, gärna trä
- Truckkort
- Att du kan jobba 2-skift

Din bakgrund och erfarenhet är dock inte helt avgörande, utan dina personliga egenskaper är lika viktiga. För att trivas på Globally Emballage tror vi att du är en praktiskt lagd person som har trivs bra med både samarbete och självständigt arbete. Du är dessutom en flitig person som kan hantera fysiskt tunga uppgifter.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Emballagesnickare till Globally Emballage

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Dela detta jobb