teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Enhetschef VA- och avfallsverksamheten till Lidingö Stad

Ort
Utgår

2023-10-10

Ansök nu

Enhetschef VA- och avfallsverksamheten till Lidingö Stad

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Inom den Tekniska förvaltningen i Lidingö stad arbetar ungefär 50 personer. Vi arbetar med förvaltning och utveckling av kommunala vägar, trafik, parker, naturområden, avfall samt vatten och avlopp. Vi ansvarar för att utveckla trafik- och stadsmiljön för att skapa en trygg, hälsosam och attraktiv offentlig miljö i vår fina skärgårdskommun. Vi ansvarar även för att samhällsviktiga funktioner, såsom avfallshantering samt drift av vatten- och avloppssystem ska fungera.

Vi söker en enhetschef för VA- och avfallsverksamheten som kommer att vara ansvarig för att leda Lidingö stads VA- och avfallsverksamhet till nästa nivå. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet framåt?

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för VA- och avfallsverksamheten kommer du att leda ett team av erfarna och dedikerade ingenjörer, tekniker och administratörer, och säkerställa att vi uppfyller alla nödvändiga standarder och lagkrav gällande stadens tre VA-ledningsnät, (vatten-, avlopp samt dagvattennätet)- och avfallsområdet. Du kommer också att arbeta nära våra entreprenörer och andra förvaltningar inom staden för att säkerställa att vårt uppdrag är väl samordnat och integrerat med stadsplaneringen. Som enhetschef är du involverad i både strategiska och operativa frågor och därmed en varierande arbetsdag.

Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Ledningsgruppen är ansvarig för att fatta strategiska beslut som påverkar organisationen som helhet när det gäller mål- och budgetstyrning, investeringar, utveckling samt personal och leda förvaltningen mot sina mål. Ledningsgruppen består av förvaltningschef och fyra enhetschefer samt förvaltningens jurist och verksamhetsstrateg.

Kvalifikationer

Vi söker en kandidat som har en akademisk examen med inriktning väg/vatten/miljö eller likvärdig teknisk utbildning. Du är en utvecklande ledare och har förmågan att inspirera och engagera ditt team. Din förmåga att hantera flera projekt samtidigt och upprätthålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är också av yttersta vikt. Du har mycket goda kommunikationsförmågor och kan förmedla komplexa tekniska koncept till både tekniska och icke-tekniska beslutsfattare. Som ledare är du strukturerad, trygg samt hänsynstagande.

Du har en stark teknisk bakgrund och gedigen erfarenhet av ledning inom VA-branschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av avfallsverksamhet och offentlig sektor. Du har en strategisk förståelse och förmåga att hantera de utmaningar som stadsplanering och teknisk förvaltning innebär.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö som ger dig möjlighet att växa och utvecklas. Om du vill vara med och forma Lidingö stad genom att leda vår VA- och avfallsverksamhet, skicka in din ansökan idag.

I Lidingö stad värdesätter vi ett gott ledarskap där alla chefer går vårt ledarskapsprogram Ledarlyftet med fokus på utvecklande ledarskap. Vi satsar på våra medarbetare i form av kompetensutveckling och erbjuder bland annat hälsodagar, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, flextid, semesterväxling samt tillgång till vår nyrenoverade friskvårdslokal i stadshuset. Vi har även en central introduktion för nyanställda och workshops i aktivt medarbetarskap. Tillsammans skapar vi vår arbetsmiljö.

Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Övrig information och ansökan

Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass och förutsätter godkänd säkerhetsprövning inklusive godkänd registerkontroll från Säkerhetspolisen i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslag (2018:585).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i Lidingö stadshus på Stockholmsvägen 50, endast 15 minuter resväg från T-centralen. Möjlighet till distansarbete finns i begränsad omfattning.

I denna rekrytering samarbetar Lidingö stad med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg anna.setterberg@jeffersonwells.se

Vi genomför urval och intervjuer löpande och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19e september 2023.

Facklig representant nås via stadens kundcenter, 08- 731 30 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Enhetschef VA- och avfallsverksamheten till Lidingö Stad

Jefferson Wells