teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Envidan söker Erfarna VA utredare

Ort
Kategorier
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Envidan söker Erfarna VA utredare

ENVIDAN AB ÄR DET NYTÄNKANDE KONSULTFÖRETAGET MED SPETSKOMPETENS INOM VATTEN- OCH AVLOPPSTEKNIK. VI ÄR ETT FÖRETAG DÄR UTVECKLING AV NYA IDÉER STÅR HÖGT PÅ AGENDAN.

Envidan vill bidra till lösningen av morgondagens utmaningar och vi tror innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi 20% av vårt överskott i innovation kring nya lösningar och teknologier och det gör vi i tätt samarbete med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. EnviDan erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egna kompetens även har ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget EnviDan.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos Envidan kommer du att arbeta med olika typer av VA-utredningar av nya ledningssystem, förnyelseplanering av befintliga system, hantering av dagvatten i olika former, rening av dagvatten mm. Har du intresse och kompetens inom modellering av VA-system tex med olika Mike-produkter eller Aquis kan du också få möjlighet att jobba tillsammans med övriga modellörer, både i Sverige och Danmark.

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare på kontoren och delta i vårt arbete för att kontinuerligt förbättras. Du kommer att sitta på ett av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Göteborg beroende på vilket som passar dig bäst.

Hos Envidan är vi Envidaner och det betyder något. Det betyder att vi har en platt organisation och stort medarbetarinflytande i alla delar av verksamheten. EnviDan-andan betyder också att vi tar god hand om våra medarbetare. Man ska ha det bra för att arbetet är bra, och det är viktigt för oss att alla medarbetare har utrymme för annat än arbetet. En del av vår mission är att våra medarbetare skall vara hela människor, som brinner för uppgiften utan att bli utbrända.

DIN BAKGRUND

Du är en engagerad och teknikintresserad person som har en stor känsla för ansvar och noggrannhet. Du har ett intresse för nytänkande och är en nyfiken lagspelare. Du trivs i en konsultroll där du har förmågan att behålla en god helhetssyn samtidigt en blick för detaljer. Kvalitet och hållbarhet är viktigt för dig i ditt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet och vill ta steget vidare och utvecklas inom VA-teknik och arbeta med riktigt vassa medarbetare och med riktigt spännande projekt. Du är högskoleutbildad eller har erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen eller från kommunala verksamheter.

Du har körkort.

DIN ANSÖKAN

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Gralén +46 706 96 94 83 eller marie.gralen@envidan.se  

Dela detta jobb

logo
Envidan söker Erfarna VA utredare

Workspace Recruit