teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Envidan söker Uppdragsledare Ledningsnät

Ort
Kategorier
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Envidan söker Uppdragsledare Ledningsnät

Envidan AB är det nytänkande konsultföretaget med spetskompetens inom vatten- och avloppsteknik. Vi är ett företag där utveckling är en viktig del av vår verksamhet och vi vill göra skillnad.

Envidan vill bidra till lösningen av morgondagens utmaningar och vi tror innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi 20% av vårt överskott i innovation kring nya lösningar och teknologier och det gör vi i tätt samarbete med kunder och kollegor.  

Nu ställer vi in siktet på att utöka kontoret i Göteborg med fler medarbetare med kompetens inom ledningsnätsfrågor och söker därför erfarna ingenjörer som brinner för att göra skillnad. Vi ser framemot att få med dig i teamet!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Uppdragledare eller teknikansvarig kommer du leda men också aktivt deltaga i uppdrag inom VA-ledningsnät. Vi arbetar med hela kedjan från tidiga utredningar/förstudier till projektering och entreprenadhandlingar, och vi har även duktiga medarbetare som arbetar med byggledning och besiktning. Vi använder de senaste projekteringsverktygen i CAD och beräkningsverktygen för ledningsnätsmodeller.

Du kommer att ha ett helhetsperspektiv och ansvara för interna och externa kontakter som krävs för projektens framdrift och leverans.

Som Uppdragsledare kommer du även att ansvara för ekonomi- och resursstyrning i projekten, samt driva dem i enlighet med Envidans kvalitets- och miljöledningssystem.

Du kommer både självständigt och i samarbete med kollegor initiera och upprätthålla kundkontakter och försäljningsarbete samt vara aktiv i anbudsförfarandet.

Din bakgrund
Som person är du nyfiken som trivs i en kunskapsdriven organisation präglad av tillväxt och förändring. Vidare har du ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt och målinriktat. Du har god förmåga att kommunicera med såväl beställare som projektörer och andra medlemmar i projektgrupperna, samt att genomföra projekt och uppdrag mot uppsatta mål.

Vi söker dig som du har en högskoleutbildning inom vatten och samhällsbyggnad eller att du har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt, har flerårig branscherfarenhet från konsult-, beställar- eller entreprenadsidan. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och B-körkort är ett krav.

Meriterande om du tidigare haft rollen som Uppdragsledare eller projektledare inom VA.

Din ansökan
För mer information om Envidan och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta

Teamledare Michael Fransson på mfr@envidan.se.

Välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

 

 

Dela detta jobb

logo
Envidan söker Uppdragsledare Ledningsnät

Workspace Recruit