teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren Automationsingenjör inom programmering till Styrlogic

Företag Styrlogic AB
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör inom programmering till Styrlogic

Vi på Styrlogic söker just nu våra framtida Automationsingenjörer med kompetens inom programmering och driftsättning. Vi är ett företag som ständigt förändras efter branschen och hela tiden vill ligga i framkant, för oss är det viktigt att både våra kollegor och vår teknik hela tiden utvecklas. Hos oss är det viktigt att alla trivs och har möjlighet för utveckling. I huset finns det mycket kompetens och vi ser det som ett stort plus att alla kan lära av varandra. För oss är därför ett gott samarbete otroligt viktigt.

Varför ska du söka jobb hos oss? Jo, hos oss på Styrlogic kommer du bli en del av en stark gemenskap där vi hjälper och utvecklas av varandra. Då vi alla jobbar nära varandra är det viktigt att alla känner sig delaktiga och förstår hur viktig varje person är hos oss. Vi är en platt organisation där vägen mellan verkstad och kontor är otroligt kort, för oss är det viktigt att ingen ska vara mer än ett samtal bort.

Dina Arbetsuppgifter
Som programmerare hos oss på Styrlogic kommer du bl.a. arbeta med:

  • Programmering av styrsystem så som Siemens och Mitsubishi m.fl.

  • Driftsättning av automationsanläggningar

  • Utveckla program

  • Kontakt med kunden genom projektets gång.

Med tiden som du mer och mer växer in i din roll som programmerare hos oss finns det utrymme för dig och dina arbetsuppgifter att utvecklas och få mer ansvar.

Din Profil
För att lyckas i rollen hos oss är det centralt att du har ett stort teknikintresse och drivs av att lära dig nytt. Rollen ställer också krav på att du är en god kommunikatör som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information till kund under projektets gång och vid driftsättning. Vidare är det av vikt att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vi tror därför att du som söker tjänsten är nyfiken, kreativ och gillar att vara "hands on" i projekten. Det är inte alltid man har alla svar från början utan det krävs att man tycker det är roligt och lärorikt att hitta nya lösningar.

Vi söker dig som har god erfarenhet av PLC och HMI programmering samt har erfarenhet av att arbeta med driftsättningar inom industri. Det är meriterande om du har utbildning inom området från antingen universitet/högskola eller yrkeshögskola. Styrlogic arbetar med styrsystem från Siemens (TIA-system) och Mitsubishi (GX Works) men även andra fabrikat på marknaden när kunden önskar det. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon av dessa fabrikat sedan tidigare. Vidare är även erfarenhet med CAD system meriterande. Som programmerare hos oss har du en central roll i verksamheten.

Anställningsinformation
Stationeringsort: Är i vårt kontor i Täby, Arninge där alla PLC-programmera har tillgång till eget personligt rum med goda utrymmen för tester. Våra kunder hittar du i hela Sverige samt några i Norge, Danmark och Finland så du måste kunna resa och tycka att det är roligt att komma ut till kund. B-körtkort är därför ett krav.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Om arbetsgivaren
Styrlogic är heltäckande inom området automation och arbetar med bland annat automatiserad materialhantering och produktionsstyrningar inom alla branscher. Vi konstruerar och installerar nyckelfärdiga och driftklara utrustningar. Vi har funnits i branschen sedan
1968 och har vårt kontor i Täby, Arninge.

 

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren Automationsingenjör inom programmering till Styrlogic

Styrlogic AB