teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren Elmontör till W5 Solutions i Älmhult

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Erfaren Elmontör till W5 Solutions i Älmhult

 

ERFAREN ELMONTÖR TILL W5 SOLUTIONS
W5 Solutions erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Har du precis som vi ett brinnande intresse för teknik samtidigt som du ständigt strävar efter att lära dig nya saker? Då kanske vi kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Läs gärna mer på www.w5solutions.com                

ARBETSUPPGIFTER
W5 Solutions verkar inom innovation och högteknologi mot svenska och internationella försvarsindustrin. Vill du vara med och säkra Sveriges framtida försvar genom att bli en del av vårt team och arbeta med elmontering och automationslösningar i vår produktion i Älmhult?

Rollen är som klippt och skuren för dig som är erfaren inom och van att jobba med:
 

  • Montering av elkomponenter
  • Koppla efter elschema
  • Läsa kretsscheman
  • Kontroller, testning och verifiering
  • Elinstallation av stark- och svagström

Din roll är självständig och du arbetar främst med att montera elkomponenter och bygga elskåp samt styrenheter. Vi erbjuder en fin och ren produktionsmiljö med närhet till kollegor och ett gott samarbete mellan kontoret och produktionen. För rätt person finns det möjlighet att växa inom företaget, vi värdsätter driv och nyfikenhet samt att du har ett genuint intresse för teknik och innovation.

Ta chansen att kliva in i en spännande och långsiktig bransch, med möjlighet till personlig och professionell utveckling!

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har minst gymnasial utbildning inom el eller automation. Du har flerårig erfarenhet av att montera elkomponenter och är van att koppla efter elschema. För att trivas hos oss har du ett inneboende driv och ett genuint tekniskt intresse. Vidare har du goda kunskaper i:
 

  • PLC
  • Ritningsläsning
  • Läsa och koppla efter elschema
  • Automation och applikationer
  • Felsökning och sluttestning

Som person är du självständig, ansvarsfull och noggrann. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och bidrar till god stämning på arbetsplatsen. Vidare är du en god ambassadör som trivs med att hjälpa och stötta kollegor, du är nyfiken och intresserad och mån om att leverera hög kvalitet i rätt tid.

Tjänsten ställer krav på goda svensk- och engelskkunskaper samt grundläggande god fysik. Välkommen till oss på W5 Solutions, ett familjärt, modernt och framåtriktat tillväxtbolag!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Erfaren Elmontör till W5 Solutions i Älmhult

Eterni Sweden AB