teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren lagermedarbetare till Hallsberg

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Erfaren lagermedarbetare till Hallsberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av lagerarbete och orderplock? Har du även arbetat med varuplock och vill hitta en långsiktig arbetslösning inom lager och logistik? Då kan tjänsten som truckförare till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad, som kan arbeta effektivt och samtidigt leverera med kvalité. Du kommer till ett team, där det är viktigt att du kan arbeta självständigt och dra ditt strå ditt stacken, samtidigt som man vill lyckas tillsammans som ett lag. Det är av största vikt att du är flexibel i ditt arbete och har erfarenhet av truckkörning sedan tidigare.

Personprofil
För att lyckas i rollen som truckförare krävs:

• Att du har truckkort samt har erfarenhet av plocktruck, motviktstruck och skjutstativ
• Att du kan arbeta i team där du prioriterar noggrannhet, struktur och effektivitet
• Erfarenhet att arbeta i något form av dataprogram

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Hallsberg

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren lagermedarbetare till Hallsberg

PerformIQ