teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren tekniker till nattskift på Sever Pharma Solutions

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Erfaren tekniker till nattskift på Sever Pharma Solutions

Erfaren tekniker till nattskift på Sever Pharma Solutions

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en producerande verksamhet? Vill du vara med på en ny resa från start och tycker att det är spännande med utveckling och utmaningar? Läs då vidare om rollen som tekniker inom produktion till Sever Pharma Solutions i Malmö!

Sever Pharma Solutions befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter. Som en del av vår utveckling söker vi nu en ny tekniker till vårt nattskift vilket längre fram kan bli varierande skifttider.

I rollen kommer du exempelvis att:

• Arbeta avhjälpande och förebyggande med underhållsarbete av vår produktionsutrustning
• Dokumentera utförda åtgärder
• Hantera reservdelar och föra en dialog med leverantörer
• Driva och genomföra förbättringsarbete av produktionsutrustning
• Vara med och påverka samt bygga upp ett nytt sätt att arbeta i ett nystartat team

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med stort dagligt samarbete med dina kollegor och du kommer att få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du är både praktiskt och analytiskt lagd, har stor initiativförmåga, är noggrann och duktig på att kommunicera. Du är en lagspelare som alltid arbetar för teamet och att ta ansvar och ägandeskap är självklart för dig. Kreativitet och att vara lösningsorienterad är också dina ledord.

Krav för tjänsten:

• Minst 3 års erfarenhet av liknande roller inom avhjälpande eller förebyggande underhållsarbete, lämpligen inom läkemedels-, medicinteknik- eller livsmedelsindustrin
• Mekanisk- eller elektrisk grundutbildning
• Kunskaper om GMP eller andra relevanta kvalitetsstandarder
• Kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som tekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Utöver ovan är det viktigt att du delar Sever Pharma Solutions tre värdegrunder:
• Göra skillnad, Nära kunderna och Bästa arbetsplatsen

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Natt, skiftrotation kan bli aktuellt framöver
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Sever Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 340 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.severpharmasolutions.com

 

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren tekniker till nattskift på Sever Pharma Solutions

PerformIQ