teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Vi söker nu lagerarbetare med truck vana till våran kund Human Bridges. Arbete består i att samla in, reparera och leverera sjukvårdsmaterial och textiler till utsatta länder. Kvaliteten på det som skickas är viktig och allt ska fungera och vara komplett. De som skänker material kan därför vara säkra på att gåvorna förvaltas på bästa sätt. Vi har nära kontakt med mottagarna för att få veta vilket material som efterfrågas och vad som bedöms göra bäst nytta.

Vi samlar även in kläder och skor och dessa sorteras, packas och skeppas till områden där det behovet är stort. Kläderna tillsammans med förnödenheter av annat slag blir en direkt hjälp till människor som drabbats av exempelvis naturkatastrof eller krig.

Human Bridges verksamhet har sin grund i en människosyn med alla människors lika värde. Det innebär att vår verksamhet inte begränsas av exempelvis etniska, religiösa eller politiska orsaker. Våra biståndsprojekt ser vi som samarbeten mellan oss och mottagaren. Vår önskan är att den lokala partnern är aktiv och medverkar i planeringen av insatsen. Projekten ska stödja människors möjlighet att växa som individer och att själva få bättre förutsättningar att skapa en fungerande tillvaro.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att köra truck, lasta på och av flak/containrar med mera. Du ska kunna emballera så att materialet inte blir skadat i transporten. Arbetet är till stor del individuellt men självklart i samarbete med övrig lagerpersonal. Det är viktigt att man kan komunicera med "laget". Om du besitter C-kort så kan även lite lastbilskörning förekomma.
Detta är främst ett sommarvikariat med start i juni.
Tjänsten är i Rosersberg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lagererfarenhet, god truckvana eftersom du kommer behöva lasta på och av känsligt gods. Du ska vara noggrann och ansvarsfull, samt vara en lättsam person och en lagspelare. Truckkort är ett krav. Lastbilskort är meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Erfaren truckförare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb