teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfarna CNC-operatörer inom bearbetning sökes till Laserkraft i Bredaryd

Om tjänsten

Arbetsuppgiften är varierande och utmanande då det förekommer både korta och långa serier i kundens tillverkning. Som CNC-operatör krävs det att du kan läsa aktuell ritning, mäta och ställa din maskin med rätt verktyg samt kunna starta ett färdigt program. I arbetsuppgiften ingår även underhåll av maskinerna. Arbetstiden är förlagd till ständig natt med några veckors uppstart på dagtid.

Vi söker dig som

vill arbeta i ett högt tempo och har tidigare erfarenhet av bearbetning med CNC styrda bearbetningsmaskiner. Du är noggrann, ordningsam & gillar utmaningar då vår kund ställer höga krav på kvalité samt leverans. Du är en positiv person som är punktlig & hanterar svenska i tal & skrift. Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper då vi vill att vår personal trivs och skall tycka det är roligt att komma till sin arbetsplats.

Du påbörjar din anställning hos Montico och det finns goda möjligheter att kunden övertar anställningen.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Erfarna CNC-operatörer inom bearbetning till kund i Bredaryd

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb