teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker Industripersonal till kundföretag i Ekenässjön.

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-21

Ansök nu

Eterni söker Industripersonal till kundföretag i Ekenässjön.

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare till kund i Ekenässjön utanför Vetlanda. Kunden är ett familjeföretag i Ekenässjön som tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst, det kan vara pressning, svetsning, ytbehandling och montering..

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Du kan få arbeta på automatpress där man har en maskinpark med presskraft på upp till 2 500 ton. Vår kund har en omfattande svetspark bestående av svetsrobotar samt punkt- och press-svetsmaskiner, här kan du bland annat arbeta som robotsvetsoperatör och svetsare. Kunden har en avdelning med automatiserade celler där roboterfarenhet är meriterande samt förmågan att ligga steget före. På manuellpressavdelningen bearbetas detaljerna, här kan det också vara viss montering samt slipning.
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en gymnasieutbildning mot industri. Det är också meriterande om du har dokumenterad utbildning av svets eller truckkort. Du är i god fysisk form, händig, engagerad, självgående och har ett positivt sätt i bemötandet av dina medarbetare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och kan jobba olika tider såsom dag, kväll eller natt. Du behärskar svenska språket både i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som titel är ett konsultuppdrag på heltid/deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Eterni söker Industripersonal till kundföretag i Ekenässjön.

Eterni Sweden AB