teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker Teamledare till lackeringsanläggning

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Eterni söker Teamledare till lackeringsanläggning

Har du erfarenhet av metallindustrin och är redo för att ta nästa steg i karriären?

För vår kunds räkning söker vi nu en engagerad Teamledare till produktion. Du erbjuds en roll där du ansvarar över ditt team på företagets eftermiddgsskift som arbetar med av- och påhängning av detaljer samt packning i företagets lackeringsanläggning.
Rollen som Teamledare innebär ett varierat arbete där dina arbetsdagar präglas av att leda och fördela arbete samt att genomföra detaljplanering såväl som att vara med operativt i produktionen. Din viktigaste uppgift är att vara länken mellan din Produktionschef och medarbetare och med ditt ledarskap kommer du säkerställa att planerad produktion för din avdelning genomförs och att eventuella frågor som uppstår besvaras och utreds.
Du kommer att ingå i Produktionsledningen tillsammans med övriga Teamledare där ni samordnar era resurser för att produktionen ska fungera så bra som möjligt.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har tidigare erfarenhet av produktion och metallindustrin. Vi söker dig som gillar högt tempo, planering och är beredd att ta ansvar. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter dig som är driven, samarbetsvillig och mån om att leverera med kvalitet och som lägger ned stort engagemang i arbetet.
Dessutom är du relationsskapande och har mycket god kommunikativ förmåga, du trivs med ett varierande arbete och är med och skapar en positiv arbetsmiljö samt är ett gott föredöme avseende arbete och uppförande. Vidare har du en god förmåga att utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla. Det är även viktigt med bra ledarskapsförmåga.
Truckkort för A och B är ett krav. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som teamledare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Dela detta jobb

Eterni söker Teamledare till lackeringsanläggning

Eterni Sweden AB