teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eventpersonal på deltid till Uppsala och Stockholm

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-03-20

Ansök nu

Eventpersonal på deltid till Uppsala och Stockholm

Äntligen är en ny säsong här och vi söker efter fler studenter som vill komma och jobba tillsammans med vår kund Hyrtältet i vår och sommar. I det här uppdraget erbjuds du ett fysiskt arbete ute i friska luften, där du tillsammans med teamet deltar på olika events hos både privatpersoner och företag.

Om tjänsten

I det här uppdraget kommer du tillsammans med flera studenter samarbeta med det interna teamet hos Hyrtältet där ni tillsammans förbereder inför kommande evenemang. I teamet finns en arbetsledare som delegerar ut arbetsuppgifter och finns till hjälp vid eventuella frågor som kan uppstå i arbetet. Evenemangen arrangeras av både privpersoner och företag och kan vara allt från ett bröllop till ett större indrottsevenemang. Uppdraget startar redan i vår och under sommaren drar högsäsongen igång, vilket ger tillgång till fler arbetspass för den som vill jobba mer. Uppdraget passar särskilt för dig som tycker om att samarbeta i team, lyfta tungt och samtidigt få möjlighet att socialisera dig med Hyrtältets kunder.

Du erbjuds

 • Ett fartfyllt och roligt säsongsarbete tillsammans med fler studenter
 • Ett flexibelt uppdrag med tillgång till arbetspass i både Uppsala och Stockholm

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som eventpersonal består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att förbereda olika typer av evenemang. Tillsammans i teamet hjälps ni åt att exempelvis bygga upp scener, montera ihop olika utomhustält, montrar etc. Arbetet är fysiskt och innefattar tunga lyft. Uppdraget ställer höga krav på att du som person är flexibel. Det ingår inget specifikt schema för perioden, man uppger sin tillgänglighet för perioden och blir utefter det bokad på arbetspass med relativt kort varsel, oftast samma vecka.

Vi söker dig som

 • Är studerande vid en eftergymnasial utbildning med examen tidigast september 2023
 • Talar obehindrat på både svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort

Meriterande är om du har tillgång till egen bil då man ibland behöver ta sig till platser utanför centrum.

Vi söker dig som är

 • Flexibel
 • Uthållig
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Vår/sommar 2023
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Uppsala och Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Hyrtältet är ett familjeföretag som startades 1987. Nu är de en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangsutrustning. Enligt mottot ”Allt för festen” är ofta Hyrtältet den enda leverantör man behöver. De erbjuder ett stort utbud av tält, möbler, porslin och mycket mer. Deras samlingstält är godkända och besiktade av RISE, Research Institutes of Sweden, de har säkra och kvalitetsgodkända tält av hög klass. Huvudkontoret är beläget på Hovdesta Gård utanför Enköping och utlämningsställen i Uppsala och Täby.

 

Dela detta jobb

Eventpersonal på deltid till Uppsala och Stockholm

Academic Work