teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetsingenjör till utbildningsuppdrag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Fastighetsingenjör till utbildningsuppdrag

Utbilda som fastighetsingenjör

På Marinkraft arbetar vi med rekrytering, bemanning och utbildning. För att matcha arbetsmarknadens behov av fastighetsingenjörer söker vi nu utbildare som fastighetsingenjör.

Erbjudande

Utbildningen är uppdelad på två kurser med inriktning automatisering och är platsbunden två heldagar i veckan under vecka 40-44 2023, samt vecka 3-8 2024, och utbildningen hålls i Liljeholmen. Det är en praktisk och teoretisk utbildning där du som utbildare har möjlighet att skapa de bästa förutsättningarna för studenterna tillsammans med handledaren för utbildningen. Har du andra uppdrag, gärna inom ämnet, är detta inte något hinder. Vi ser det mer som en fördel om du arbetar aktivt som fastighetsingenjör.

Vad förväntas av en utbildare?

Du kommer att leda och driva dina kurser, skapa kursmaterial som följer de kursplaner som finns. Du har gott stöd i utbildningsledaren för respektive kurs och i oss på Marinkraft vad gäller utbildningsförfarandet.
Varför jobba med Marinkraft?
Vi är ett litet och nyfiket företag som växer snabbt, och som är måna om våra konsulter, kunder, kandidater, studenter och medarbetare. Vi är effektiva och drivna. Vi söker hela tiden synergier i våra befintliga verksamheter vilket ger nya möjligheter.
På Marinkraft har vi filosofin att du är bra på det du tycker är roligt, därför strävar vi hela tiden efter "rätt person på rätt plats".

Vem är du?

Du är nyfiken och ansvarsfull. Du kanske har utbildat tidigare eller funderat på att börja utbilda då du växer av att se andra lyckas och utvecklas i ditt sällskap. Du lyssnar in och är villig att förändra för att förbättra.

Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV

I nästa steg av ansökan är vi nyfikna på vem du är, din kunskap samt dina erfarenheter och kommer att ställa frågor kring det via telefonintervju.

Kursernas huvudsakliga mål:

Kurs 1: Målet är att ge kunskaper och samordning om byggnad/fastighet, olika installationssystem och funktioner inom en byggnad gällande normer och regelverk såsom plan och bygglagen (PBL) och Boverkets regler (BBR) samtgrundläggande kunskap om byggprocessen och byggnadsmaterial. Efter avslutad kurs ska den studerande ha utvecklat ett helhetsperspektiv inom området:

 • Fastighetssystem

 • Regelverk och normer

 • Byggprocessen

Kurs 2: Kursen skall ge fördjupade kunskaper inom fastighetstekniska system och risker med automatiska system. Den studerande skall vidareutveckla sin programmering, installation och driftsättning av olika system. Kursen ska ge den studerande färdigheter att utföra teknisk dokumentation av automationsenheter såsom ritningar och scheman:

 • Uppbyggnad och funktion inom fastighetssystem

 • Laborationer inom fastighetstekniska system

 • Drift och underhåll

 • Ritning, scheman och dokumentation

 • Planritningar som görs i CAD-program

 • Programmering och driftsättning

 • Frekvensomriktare

För att lyckas i rollen bör du vara:

 • Strukturerad, du har färdigheter inom planering och organisering.

 • God social förmåga, vilket gett dig ett brett kontaktnät inom branschen.

 • Samarbetsförmåga, vilket gör att du arbetar bra med andra människor, framförallt kan du relatera till andra på ett lyhört sätt. Du besitter förmågan att lyssna och kommunicera.

Utbildningsmoment:

 • Fastighetstekniska system del 1, 15 yhp – vecka 40-44., 2023

 • Fastighetstekniska system del 2, 30 yhp – vecka 3-8, 2024

Ansökningsförande

Rekryteringsprocessen för denna tjänst och ansökan görs enbart via Marinkraft.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Fastighetsingenjör till utbildningsuppdrag

Marinkraft Bemanning Sverige AB