teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Franchisetagare sökes till Möbelkillarna i Ystad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Franchisetagare sökes till Möbelkillarna i Ystad

Drömmer du om att starta eget, men kanske inte har vågat ta steget än? Har du ett genuint intresse för flyttbranschen och en vilja att skapa något större? Vill du få chansen att utveckla din egen verksamhet med en stabil och kompetent organisation som stöttning? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Franchisetagare hos Möbelkillarna ges du en unik möjlighet att under trygga former uppfylla drömmen om att driva något eget. Du får tillgång till ett dedikerat sälj- och supportteam och stöttning i bland annat de administrativa uppgifterna så att du kan fokusera på kärnverksamheten. Tillsammans med Möbelkillarna bygger du ditt eget team som du utför flyttuppdrag tillsammans med. Då Möbelkillarna expanderar på nya orter har du också en viktig uppgift i att nätverka och skapa nya affärsmöjligheter, tack vare din goda lokalkännedom.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Utifrån Möbelkillarnas ramar bygga upp ditt eget team och verksamhet.
  • Utföra flyttuppdrag hos nya och befintliga kunder.
  • Nätverka och bearbeta marknaden för att skapa affärsmöjligheter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Möbelkillarna söker dig som drömmer om att skapa mervärde och nöjda kunder. Kanske har du länge funderat på att starta något eget, men inte nått hela vägen fram. Möbelkillarnas filosofi är att vara branschledande vad gäller tjänster inom flytt och du har en viktig roll i att vara en ambassadör för bolaget. För att trivas i rollen ser vi att du har en positiv attityd och inte är rädd för att jobba fysiskt. Du bör vara händig och lösningsorienterad men behöver ingen erfarenhet från branschen då vi utbildar dig och hjälper till med allt för att komma igång. Som person är du en driven, initiativtagande och kvalitetsmedveten lagspelare som alltid strävar efter att uppnå goda resultat.

Viktigt för tjänsten:

  • En genuin dröm om att driva något eget på lång sikt.
  • Handlingskraftig, relationsskapande och driven personlighet.
  • B-körkort.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Franchisetagare är ett långsiktigt uppdrag tillsammans med Möbelkillarna. Genom denna annons visar du ditt intresse för att ta dig an uppgiften och vi önskar därför att du beskriver i din ansökan varför du är motiverad och redo att driva något eget. Möbelkillarna samarbetar i denna process med Eterni och initialt sköts all kontakt via dem.

Du får tillgång till ett dedikerat och målmedvetet team som tillsammans skapar värde för sina kunder varje dag. Detta är en unik möjlighet för dig att vara med på Möbelkillarnas tillväxtresa och ta din karriär till nya höjder.

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Franchisetagare sökes till Möbelkillarna i Ystad

Eterni Sweden AB