teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hårdvarukonstruktör med erfarenhet inom medtech/life science

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Hårdvarukonstruktör med erfarenhet inom medtech/life science

Har du en bakgrund från medtech/life science och tycker om att arbeta kundnära? Vill du arbeta med kanske Göteborgs bästa utsikt från kontoret och dessutom vara med på en tillväxtresa? Då kan rollen som hårdvarukonstruktör till Prevas passa dig!

Om Prevas

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Göteborg arbetar de med utveckling av alla typer av produkter, vilket innebär att deras kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar de det därifrån hela vägen till färdig produkt.

Prevas lägger stor vikt på tillhörighet och gemenskap och har aktiviteter, konferenser och jobbar för en utökad in-houseverksamhet. De har ett brett erfarenhetsspann från nyexaminerade till seniora konsulter.

Om teamet & rollen

I din roll som hårdvarukonstruktör hos oss så kommer du att få ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Prevas sköter stor del av vårt utvecklingsarbete i deras lokaler i nybyggda Platinan som ligger ett stenkast ifrån Göteborgs centralstation. Det finns ett elektroniklabb och en stor mängd utvecklingsplatser, vilket skapar goda förutsättningar för effektiva kundprojekt och att du som utvecklare får följa dina detaljer från blankt papper till testbänk och sedermera in i produktion. Uppdragen är inom storgöteborg och längden på uppdragen är oftast mellan 6 mån-1 år.

Om dig

För att trivas hos Prevas ser gärna att du är en lagspelare som fungerar lika väl med människor som med tekniken. Förutom ditt brinnande teknikintresse ser vi även att du initiativtagande och har en social förmåga och bjuder in till gemenskap både internt hos Prevas men även ute hos kund.

Vi letar efter dig med:

  • En hög teknisk kompetens och förståelse vilket du fått genom minst 5 års yrkeserfarenhet där du jobbat med hårdvaru-/elektronikutveckling och sett olika organisationer. Vi ser gärna att du varit med i projektens samtliga skeden, från ritning, prototyp, till produktion etc.

  • Tidigare arbete inom medtech/life science är meriterande. Erfarenhet av att ha deltagit i projekt där man framtagit instrument, jobbat med optisk och/eller kemisk metod inom medtech ser vi som mycket meriterande.

  • Ingenjörsutbildning inom elektronik, teknisk fysik, mekatronik, medicinsk teknik eller liknande.

Det är viktigt att du är bevandrad inom produktutveckling, har en god systemförståelse samt är bekant med de flesta av nedanstående områden:

  • Analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning & PCB

  • EMC (planering, provning, optimering)

  • Elsäkerhet & elektrisk testning

  • Altium, Cadence Allegro eller OrCAD

  • Praktisk användning av elektroniklabb

  • Dokumentation på både svenska & engelska.

Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat som konsult.

Förmåner

Prevas anser att det är viktigt att varje person hos de får fortsätta utvecklas. Därför sätter Prevas upp individuella mål med alla sina anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är de också kollektivavtalsanslutna och ser till att deras arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för deras konsulter. För Prevas är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

Ser du en framtid hos Prevas? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Hybrid

 

 

 

Dela detta jobb

Hårdvarukonstruktör med erfarenhet inom medtech/life science

EdZa AB