teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Industrielektriker

Företag Emploid
Ort
Utgår

2023-10-06

Ansök nu

Industrielektriker

Om företaget

PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Syftet var och är att utveckla ett hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering – Longopac. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Longopac med tillhörande utrustning finns till alla branscher. Huvudkontor med produktion, försäljning och utveckling ligger i Malmö. Försäljningsbolag med lager finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö. Läs mer om Paxxo på www.paxxo.se

Om tjänsten

I tjänsten som Industrielektriker på Paxxo kommer du att arbeta med hela Paxxos maskinpark med fokus på maskinernas el- och automationsteknik. Detta innebär framförallt felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på maskinerna. Men du kommer även bli involverad i installationsprojekt och andra utvecklingsprojekt i maskinparken. Underhållet kommer att gälla el- och automationsteknik men har du även kompetens inom mekanik finns möjlighet att arbeta med detta också.

Rollen förutsätter att du är prestigelös och agerar på ärenden mot hela verksamheten. Som Industrielektriker har du kontaktytor både internt inom Paxxo, men också externt i form av leverantörer och servicepartners.

Mer konkret arbetar du med:

-        Felsökning och underhållsarbete på maskinernas el- och automationsteknik

-        Akut avhjälpande underhåll

-        Optimering av produktionsutrustning

-        Kontakt med leverantörer och samarbetspartners

-        Teknisk support gentemot maskinoperatörer

-        Uppföljning och återrapportering i underhållssystemet Idus

Om dig

Vi söker dig som har ett utpräglat kvalitetstänk och som trivs med att arbeta i en verksamhet där det förväntas att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team, och har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Du arbetar gärna efter skrivna instruktioner och processer. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:

- Avslutad gymnasial utbildning

 - Tidigare erfarenhet av arbete i en produktionsmiljö som industrielektriker eller automationstekniker

- Erfarenhet av maskinel och kompetens inom elscheman

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid, Måndag - Fredag 

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Automationstekniker, Automation, PLC, Industrielektriker, elektriker, eltekniker, Underhållstekniker, tekniker, reparation, installatör, felsökning, industri, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona

Dela detta jobb

logo
Industrielektriker

Emploid