teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Industrielektriker till Setra - Malå

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Industrielektriker till Setra - Malå

Har du en elteknisk bakgrund och vill du vara med på Setra Malås fortsatta framgångsresa? Malå är både ett sågverk och en förädlingsenhet – Här finns det inplanerade investeringar för fortsatt expansion och utveckling av befintlig verksamhet. Vill du ha en varierad vardag där ingen dag är den andra lik? Då ska du söka tjänsten som Industrielektriker till Setra Malå.

Om Setra

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I deras anläggningar förädlar de skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä för byggande och boende på en global marknad.

Setras timmer har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. De säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning.

Setra har åtta produktionsenheter runt om i Sverige, sju sågverk och en förädlingsenhet där de producerar limträ, komponenter och KL-trä.

Setra Malå är både ett sågverk och en förädlingsenhet. Råvaran består till största del av furu, men även till viss del av gran. På Setra Malå arbetar omkring 70 medarbetare. Sågade trävaror levereras internt till Setra samt till övriga kunder i Sverige och Danmark. De förädlade varorna levereras bland annat till Norge, Japan och Storbritannien.

Om teamet & rollen

Som industrielektriker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. Du kommer att ingå i underhållsavdelningen bestående av totalt 9 medarbetare i roller så som underhållschef, mek-samordnare, mekaniker och elektriker. Du kommer arbeta i underhållssystemet vilket innebär avrapportering och ta ut jobb ur underhållssystemet AM Service.

Som industrielektriker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet och kommer arbeta med bland annat:

 • Felsökning, reparation och underhåll av industrins förekommande starkströmsanläggningar med tillhörande PLC styrningar.

 • System inom hydraulik, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning.

 • Visst mekaniskt underhåll.

Tjänsten innefattar skiftarbete (förmiddagar/dag, eftermiddag och en del helger).

Introduktion
Som ny i rollen kommer du att arbeta dagtid under ett antal veckor för att sedan när du är mer självgående påbörja skiftarbetet enligt plan.

Om dig

Vi söker dig som:

 • Har lägst en el-teknisk (el/automation) gymnasial utbildning

 • Är praktiskt lagd och har vana av mekaniskt arbete

 • Har möjlighet att arbeta skiftarbete

 • Har ett underhållstänk och en god förståelse för det proaktiva arbetet med maskinerna. Detta då det är A&O för att undvika akuta stopp

 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete samt kunskaper inom elteknik, PLC och mekaniska underhållsarbeten.

För att lyckas i denna roll är du som person strukturerad, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och har god social förmåga eftersom du kommer vara i ett nära samarbete med dina teammedlemmar.

Jobbet på underhållsavdelningen ställer höga krav på samarbets- och initiativförmåga och vi ser därför att du trivs i en roll där du med dina yrkeskunskaper stödjer produktionen med hög servicekänsla. Rollen innefattar omväxlande arbetsuppgifter vilket innebär att du är flexibel och beredd på att ta dig an nya arbetsuppgifter och utmaningar.

Erbjudande

På Setra är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Här tar de tillvara på dina idéer, din nyfikenhet och din erfarenhet. Deras värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar har de med sig i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för de, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling.

 • Kollektivavtal

 • Friskvård

 • Teamaktiviteter

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Onsite

 

 

 

Dela detta jobb

Industrielektriker till Setra - Malå

EdZa AB