teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montico har nu etablerat ett kontor i Vimmerby och nu söker vi industripersonal till flera av våra kundföretag i området. Företagen är verksamma inom tillverkande industri och vill med Monticos hjälp utöka sin personalstyrka med nya, duktiga medarbetare.

Här finns goda chanser för dig som vill hitta ett stabilt arbete inom industri.

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult på Montico och uthyrd till något av våra kundföretag. Efter sex månader blir du antingen tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd av företaget.

De vanligaste arbetstiderna är dagtid eller 2-skift, men du behöver vara öppen även för andra arbetstider.

Arbetsbeskrivning

Se nedan för mer info om de olika rollerna våra kundföretag söker.

- Montör: på vissa företag sker montering utifrån ritningar medan andra företag har enklare montering. Som montör behöver du vara praktiskt lagd och van att hantera verktyg. Ett sinne för detaljer är ytterligare en viktig egenskap.

- Lackerare/slipare: som lackerare är ditt huvudansvar att vara behjälplig vid en lackeringslinje och som slipare bearbetar du olika komponenter efter de bearbetats i olika steg. I dessa roller är det viktigt med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

- Lagerarbetare: som lagerarbetare arbetar du främst med truckkörning, exempelvis lastning, lossning och på lager. På vissa företag sker även en hel del manuellt plockarbete, där man plockar order till monteringslinjer.
Här behöver du ha god datavana, ett sinne för ordning och reda och truckutbildning enligt TLP10.

- Operatör: våra kunder söker nu operatörer som kan sköta och övervaka olika typer av maskiner som bearbetar material. Du behöver ingen formell utbildning, men det är en fördel om du är tekniskt lagt och vad att hantera maskiner.

Vi söker dig som

Våra krav för tjänsterna är:
- Truckkort enligt TLP10
- Körkort B
- Ritningsläsning

Oavsett vilken roll du är intresserad av är det meriterade om du har erfarenhet från ett tillverkande industri. Vi ser också gärna att du besitter nedan personliga egenskaper:
- Du är praktiskt lagd
- Du har god social förmåga och gillar att arbeta både självständigt och i grupp.
- Du är flexibel och behjälplig på din arbetsplats
- Du har en vilja att lära dig nya saker

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Industripersonal till företag i Vimmerby

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb