teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Informatör (fackområde VVS) till Svensk Byggtjänst

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Informatör (fackområde VVS) till Svensk Byggtjänst


Svensk Byggtjänst är samhällsbyggnadssektorns kunskapsnav i byggrelaterade frågor, med uppdraget att stödja sektorns resa mot ett mer hållbart byggande. Vi samlar in och sprider strukturerad och validerad kunskap, bland annat genom att utveckla referensverket AMA tillsammans med sektorns aktörer. Samhällsbyggnation påverkar oss alla, såväl på arbetet som när vi är lediga – hela livet. På Svensk Byggtjänst arbetar vi efter visionen ”Ett hållbart samhällsbyggande idag och för kommande generationer”. Vi är en arbetsplats där teknik och byggande möter media och informationsteknik. Här samarbetar byggingenjörer med redaktörer, systemutvecklare, marknadsförare och säljare. Svensk Byggtjänst ägs av och agerar på uppdrag av samhällsbyggnadssektorn, på ett neutralt sätt i förhållande till sektorns olika delar. Affärsmodellen är långsiktig och cirkulär med en marknadsmässig och värdebaserad prissättning. Vi omsätter drygt 220 MSEK och har cirka 100 anställda.


Har du stort intresse för VVS och goda kunskaper inom ämnet? Är du en vetgirig person som vill bli ett kunskapsstöd för branschen och bidra till Svensk Byggtjänsts vision om ett hållbart samhällsbyggande? Då är tjänsten som informatör något för dig!

Om tjänsten

Bygginfo på Svensk Byggtjänst erbjuder dig en viktig roll i en spännande, flexibel och kunskapsintensiv miljö. Du ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och håller koll på vad som händer i branschen, i synnerhet inom ditt specialistområde.

I rollen som informatör bygger du kunskap inom fackområdet VVS i samarbete med dina kollegor. Du ansvarar för ett antal egna kunder, som består av olika företag och organisationer inom samhällsbyggnad. Via regelbundna infomöten – antingen på plats eller digitalt – ger du pedagogiska sammanfattningar av branschens viktigaste nyheter. En viktig del av tjänsten är att hjälpa dina kunder att förstå nya eller kommande lagar, förordningar och teknikförändringar.

Fyra gånger om året är du delaktig i att producera utbildningsmaterial, då du och dina kollegor kompetensutvecklar varandra under en gemensam utbildningsvecka.

Vem är du?

För denna tjänst bör du ha en eftergymnasial utbildning inom VVS, kombinerat med arbetslivserfarenhet från VVS- och byggbranschen. Du har även goda kunskaper om regelverk och krav för VVS.   Kanske har du också mer djupgående kunskap inom energi eller kyla som du vill använda i arbetet.

Om du har arbetat som konsult är det meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som informatör är du kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners. Som person är du vetgirig och arbetar strukturerat och noggrant. Du har lätt för att sätta dig in i ny information och kan sammanställa och förmedla den vidare på ett informativt sätt. Du trivs mycket bra i en relationsbyggande och kommunikativ roll.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Svensk Byggtjänst AB med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansökningar tas emot så länge annonsen är publicerad. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Informatör (fackområde VVS) till Svensk Byggtjänst

Fasticon AB