teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Instrumenttekniker

Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Instrumenttekniker

Arbetsbeskrivning

Är du instrumenttekniker eller elektriker med intresse för teknik och instrument? Välkommen till Kretslopp och vattens El-enhet!

I teamet arbetar vi med driftoptimering av våra pumpstationer, reservoarer och vårt ledningsnät. Det innebär att vi håller koll på tryck, flöden, nivåer och drifttider, och med hjälp av dessa styr vi våra anläggningar. Vi har just nu mycket fokus på att kartlägga underhållsarbeten, och strävar efter att få ett förhållande med 70% förebyggande och 30% avhjälpande insatser. Samtidigt vill vi även se till att det avhjälpande underhållet blir planerat och inte akut. Det innebär att vi vill reparera ett fel en gång. När vi genom grundorsaksanalys kommit fram till orsaken, så bygger vi bort den. Därför är det viktigt för oss att hela tiden ha viljan att ständigt förbättra. I ditt arbete kommer du ha ett tätt samarbete med kollegor inom el, och vid behov täcka upp för att lösa vårt gemensamma uppdrag.

Som instrumenttekniker kommer du annars i huvudsak att arbete med att kalibrera, inventera, analysera och montera våra instrument på anläggningarna och ser till att de är i toppform. Du kommer även ansvara för att säkerställa instrumentens funktion, som i sin tur leder till att exempelvis vår kravfyllda process upprätthålls. Över tid kommer du att involveras i diverse projekt som expert inom instrumentrelaterade frågor. Tjänsten kan på sikt komma att innefatta beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Är utbildad instrumenttekniker alternativt elektriker med ECY-certifikat
• Har B-körkort
• Några års arbetserfarenhet som instrumenttekniker eller har jobbat med instrumenthantering inom industrin i någon form.
• Erfarenhet av arbete i SCADA-system med PLCér.
• Erfarenhet av arbete med El/elektronik eller automation, gärna inom processindustri

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet från VA-branschen
• Erfarenhet från UPS-System, Katodskydd, Flödesmätare, Nivåutrustning, Tryckgivare, Nederbördsmätare och Gasmätare.

Som instrumenttekniker kommer du att både kunna styra och påverka ditt arbete inom givna ramar. Du behöver därför ta dina uppgifter på allvar, vara mån om att slutföra det du påbörjat och se till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi jobbar ständigt i samråd med övriga enheter på förvaltning, och representerar vår enhet i många investeringsprojekt. Du behöver därför trivas med att samarbeta med andra. I och med att vi jobbar med att förbättra vårt underhållsarbete söker vi dig som tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och ser hur detta kan omsättas i praktiken samt leda till förbättringar.

Många av våra anläggningar är skyddsobjekt vilket ställer krav på godkänd säkerhetskontroll innan anställning. Det innebär bland annat alkohol- och drogtest och registerkontroll via Säpo.

Övrig information

Som anställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med vatten, avlopp och avfall bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle som möjliggör för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är ”Vi gör det lätt att leva hållbart” och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Göteborg växer som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till staden genom att bygga och underhålla staden under marken. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Vi arbetar även med att se till att det avfall som göteborgarna genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi arbetar långsiktigt med göteborgarens medvetenhet och beteende kring kretslopp och användningen av dricksvatten.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag – både när vi planerar och utför arbetet.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna www.goteborg.se/kretsloppochvatten eller följ oss på Facebook eller Linkedin.

Dela detta jobb

Instrumenttekniker

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad