teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intresserad av konsultuppdrag?

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-07-02

Ansök nu

Intresserad av konsultuppdrag?

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du nyfiken på att vara konsult?

Fasticon får löpande in spännande uppdrag utifrån olika nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi söker därmed dig som är tillgänglig för nya konsultuppdrag med kort varsel. Med ett av samhällsbyggnadssektorns största nätverk spritt över hela Sverige är chansen stor att vi har uppdrag som matchar ditt kompetensområde, oavsett var i landet du befinner dig.

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Vi sköter matchningen åt dig!

Vi matchar kontinuerligt konsulters kompetens med spännande uppdrag och är alltid måna om att kemin ska stämma från båda håll. Självklart är du alltid välkommen att hålla utkik och söka intressanta uppdrag via vår jobbportal. För att öka chanserna ytterligare att bli direktmatchad med uppdrag av våra konsultchefer rekommenderar vi varmt att registrera din profil i vår cv-databas.

Du kan till exempel ha tidigare erfarenhet som förvaltningsassistent, uthyrare, fastighetsförvaltare, fastighetschef, fastighetsekonom, byggprojektledare eller någon annan roll inom branschen.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan

Anmäl ditt intresse för att arbeta som konsult genom att ansöka och registrera ditt cv.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Då vi löpande utvecklar vårt nätverk har vi inte fastställt något senaste datum för ansökan.

 

 

Dela detta jobb

Intresserad av konsultuppdrag?

Fasticon AB