teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jobb för pensionär

Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Jobb för pensionär

Vi söker nu dig som är pensionär, men som har mer att ge. 

Dagens seniorer är piggare, friskare, mer aktiva och välutbildade än tidigare generationer. Därför söker vi nu dig som redan är pensionär. Passa på att få ett nytt socialt sammanhang och jobba samtidigt som du tar ut pension. Förutom att det ger mer pengar i slutet av månaden så träffar du nya trevliga kollegor och får känna dig uppskattad och behövd.

Ta chansen att prova något nytt. Vi erbjuder en rolig utmaning och ett socialt sammanhang. Alla mår bättre av att hålla igång kroppen med fysisk aktivitet och knoppen med sociala interaktioner. Hos oss låser du aldrig upp dig. Börja när du vill, pausa om du vill, jobba mycket om du vill det.

Vi erbjuder extrajobb inom vår bemanning under dagtid på vardagar. Just nu har vi behov av extrapersonal inom industri/lager. Kan det passa dig? Har du intresse för industri, teknik och lager?

Profil

  • Ansvarsfull och ordningsam

  • Glad och positiv energi

  • Engagerad

  • Noggrann och vill göra bra ifrån sig

  • Punktlig och hög närvaro

  • Kan kommunicera på svenska i tal och skrift

Som extrapersonal väljer du själv när och hur mycket du vill jobba, så flexibiliteten är stor. Uppdragen är på vardagar under dagtid. 

Vi söker nu det vi kallar "behovare". Personer som kan jobba och täcka upp på uppdrag när ordinarie konsult har frånvaro eller på kortare uppdrag. Det innebär att du kan ringas in på olika uppdrag olika gånger och på så vis kan få ett rikt socialt nätverk och stor variation.

Intervjuer sker löpande och flera tjänster ska tillsättas, så vänta inte med din ansökan!

Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Dela detta jobb

Logo
Jobb för pensionär

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB