teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Produktionstekniker till globalt läkemedelsföretag i Uppsala!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Junior Produktionstekniker till globalt läkemedelsföretag i Uppsala!

Nu söker vi för vår kunds räkning en Junior Produktionstekniker som vill vara en del av vår kunds fortsatta utveckling mot effektiva och högpresterande avdelningar! Har du läst en yrkesinriktad utbildning inom mekanik och har arbetslivserfarenhet från produktion? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker nu för vår kunds räkning räkning en Junior Produktionstekniker till teamet i Uppsala. Avdelningen du kommer tillhöra har till uppgift att vidareutveckla befintliga tillverkningsprocesser med tillhörande tillverkningsmetoder, arbeta med ständiga förbättringar, förvalta teknisk utrustning samt kalibrera & underhålla produktionsutrustning. I rollen som Junior Produktionstekniker kommer du därför vara en del av vår kunds produktionskedja och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Vår kund värdesätter en hög teamkänsla, som de ser som den viktigaste pusselbiten för att uppnå de bästa resultaten. Vidare följer de gällande kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det är start så snart som möjligt och uppdraget kommer pågå i minst 11 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns chans till förlängning och anställning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ArbetsuppgifterSom Junior Produktionstekniker kommer du bland annat arbeta med:

 • Utföra underhåll av produktionsutrustning
 • Dokumentera underhållsarbete
 • Identifiera och genomföra ständiga förbättringar på utrustning och processer

Vi söker dig som

 • Har en avslutad yrkesinriktad gymnasieutbildning inom mekanik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
 • Har minst 1-2 års relevant arbetserfarenhet inom produktion eller industri

Det är meriterande för tjänsten om du:

 • Har 2-3 års erfarenhet från medical devices eller läkemedelsindustrin

"Det är viktigt att du känner ansvar, engagemang och ägandeskap för dina arbetsuppgifter och vill delta i förbättringsarbete så att vi levererar med hög service och rätt kvalitet till interna och externa kunder. Egendriv och viljan att prestigelöst lösa uppgifter enskilt och tillsammans med andra inom gruppen är viktiga byggstenar för att vi på bästa sätt ska kunna lösa våra uppgifter. Du är noggrann och kan följa arbetsinstruktioner enligt våra regler och policy" - Citat från kund

Vi lägger stor vikt i vem du är som person. Därför kommer vi att säkerställa att du lever upp till de beteenden vår kund anser vara mest centrala för rollen. För att trivas och lyckas i rollen ser vi därför att du är:

 • Ansvarstagande
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, du kommer arbeta i skift, antingen förmiddag eller eftermiddag veckovis.
 • Placering: Uppsala, Boländerna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Junior Produktionstekniker till globalt läkemedelsföretag i Uppsala!

Academic Work