teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kalibreringstekniker Trollhättan

Ort
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Kalibreringstekniker Trollhättan

Till Element Metech söker vi två Mättekniker till vår verksamhet i Trollhättan.

Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Vi arbetar med kalibrering och service på all typ av mätutrustning såsom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, temperatur, längd och moment.

Vi har kollektivavtal, friskvårdspeng samt arbetstidsförkortning.

Idag är vi 35 medarbetare på vår enhet i Trollhättan. Vill du bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området. Du som känner dig utmanad och tror att du är rätt person för tjänsten, tveka inte utan ansök idag.

Arbetsuppgifter:  

  • kalibrering och service av våra kunders mätutrustning. Mätdonen används i kundens produktion vilket kräver hög tillgänglighet och innebär att vi i vårt serviceupplägg eftersträvar ett så kort driftstopp hos kunden som möjligt. Vi sitter placerade på GKN´s område i Trollhättan vilket innebär närhet till kunden där stor del av våra uppdrag utförs.

  • uppdragen utförs på plats på vårt eget labb och på plats på GKN samt on-site ute hos andra kunder i regionen

Kvalifikationer:

  • du har en teknisk gymnasial bakgrund tillsammans med ett brinnande intresse och nyfikenhet för teknik

  • du har praktisk erfarenhet av mätteknik inom det fysikaliska området men även erfarenhet inom el är meriterande

  • du har god datorvana, är praktiskt lagd samt har en hög känsla för service

  • du arbetar bra i grupp men tar även ansvar för dina egna uppdrag

  • du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För mer information om tjänsten kontakta Site Manager Andréas Vänerlöv, 072-391 61 55.
Du kan även kontakta HR Victoria Sirén, 072-391 63 09.

Om Element

Element är ett av de snabbast växande test-, kalibrering - och certifieringsföretagen i världen. Globalt har vi mer än 7500 briljanta kollegor i 200 städer och i 30 länder. Tillsammans delar vi ett ambitiöst syfte att ”Göra morgondagen säkrare än idag”.

Där bristfällighet inte är ett alternativ hjälper vi kunderna att se till att deras produkter, material, processer och tjänster är säkra, kompatibla och ändamålsenliga. Från tidig forskning och utveckling, genom komplexa godkännandeflöden och fram till produktion, stödjer våra forskare, ingenjörer och tekniker våra kunder för att uppnå säkerhet, produktkvalitet, hållbara resultat och marknadsandelar.

Vi är stolta över vår globala räckvidd, men du kommer även märka av den familjära känslan av att vara en del av ett mindre företag på Element. Vi ger dig möjlighet att ta ansvar för din karriär och belönas med utveckling.

Företag över hela världen är beroende av vår kompetens, uppmärksamhet på detaljer och den absoluta noggrannheten som finns i vårt arbete. Den roll vi har i att skapa en säkrare värld är mycket större än ett enskild företag.

På Element är vi alltid stolta över att sätta våra medarbetare i första rummet. Vi är en arbetsgivare med lika möjligheter som ser mångfald och integration som grundläggande för vår vision att bli "världens mest betrodda testpartner".

Alla kandidater med lämpliga kvalifikationer kommer att beaktas för anställning på grundval av objektiva arbetsrelaterade kriterier och utan hänsyn till följande: ålder, funktionshinder, etniskt ursprung, kön, civilstånd, ras, religion, ansvar för anhöriga, sexuell läggning eller könsidentitet eller andra egenskaper i enlighet med gällande gällande lagar.

Om Element Metech https://elementmetech.com/

Dela detta jobb

Kalibreringstekniker Trollhättan

Element Metech AB