teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kalkylator/Anbudsingenjör till Stenentreprenader

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Kalkylator/Anbudsingenjör till Stenentreprenader

Vill du arbeta i ett bolag som är ledande inom sin bransch och präglas av tillväxt? Har du ett intresse för kalkylering och vill vara med i starten av projekt? Är du en lösningsorienterad person som trivs i en utvecklande miljö där du får möjligheten att forma din egen vardag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker Stenentreprenader ännu en kollega som ska arbeta som Kalkylator/Anbudsingenjör. Här kommer du att vara delaktig från starten av projekten och ansvarar för att besvara förfrågningar från kunder genom att ta fram underlag till offerter. Du arbetar nära enhetens projektledare och arbetsledare inom entreprenadavdelningen där du har en nyckelroll. Vidare arbetar du med revideringar, uppdaterar mängder och till viss del projektering. Du arbetar även med att ta fram ritningar och dokumentation som du sedan använder för att lägga fram vilka material och mängder som behövs i projektet. Vidare ansvarar du både för företagets pågående interna miljöarbete samt externa där varje projekt har sin specifika KMA-plan som du är en viktig del av. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  • Mängda förfrågningar och sammanställa ritningar.
  • Hantering av projektportaler samt hålla dig uppdaterad med relevanta handlingar.
  • Administrera ansökningar i byggvarubedömningar, Sunda hus och Svanen.
  • Hantera KMA samt påbörja och sätta strukturer för arbetet med en systematisk arbetsmiljö.

På sikt kan rollen komma att utvecklas så att du arbetar mer djupgående med anbudsbearbetning. Här igår även att i samråd med projektledarna ta in offerter från underentreprenörer och prissätta anbud. Det är därför en fördel om du har ett intresse för att lära dig och utvecklas inom detta område.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kalkylator/Anbudsingenjör ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll eller är en nyexaminerad byggingenjör med intresse för byggbranschen och dess regelverk. För att trivas i rollen behöver du ha ett öppet sinne, vara initiativtagande och besitta en nyfikenhet samt självständighet som driver dig framåt. Du ser lösningar hellre än problem och trivs i en miljö där du får utrymme att testa dig fram och ta ansvar. Företaget värderar en god gemenskap, därav behöver du vara en prestigelös lagspelare som trivs i en föränderlig miljö.

Viktigt för tjänsten:
 

  • Utbildad byggingenjör alternativt likvärdig erfarenhet sedan tidigare.
  • Ritningsförståelse samt förståelse för byggprocesser, meriterande med erfarenhet från byggbranschen.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God dator- och systemvana samt goda kunskaper i Excel.
  • Meriterande med erfarenhet i AutoCad och Bluebeam.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kalkylator/Anbudsingenjör är ett konsultuppdrag på heltid på sex månader. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos Stenentreprenader som ser långsiktigt på denna tjänst. Du rapporterar till bolagets VD och ingår i ett härligt team som alla utgår från kontoret i Hässleholm. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. 

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Kalkylator/Anbudsingenjör till Stenentreprenader

Eterni Sweden AB