teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kommersiell fastighetsförvaltare till Varbergs Fastighet AB

Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Kommersiell fastighetsförvaltare till Varbergs Fastighet AB

Om företaget
Varbergs Fastighets AB (VFAB) bildades 1970 och är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB som i sin tur ägs till 100% av Varbergs kommun. Vi ska medverka till utvecklingen av Varbergs kommun genom att bygga, utveckla och förvalta samhällsnyttiga och attraktiva fastigheter samt bedriva parkeringsverksamhet genom våra parkeringshus.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu, i uppdrag till Varbergs fastighet AB, en Kommersiell Fastighetsförvaltare för ett uppdrag som förväntas pågå under 6-12 månader.
Uppdraget innebär att ta ansvar för en fastighetsportfölj om ca 10 stycken kommersiella fastigheter i Varberg (mestadels centrum) med fokus på fastigheternas hyresavtal, kunder och utvecklingsprojekt. Avtalsförhandling och upprättande av hyresavtal samt omförhandling av befintliga avtal ingår också i dina arbetsuppgifter. Du ansvarar för framtagning och uppföljning av budget, prognos och resultat kopplats till driften av fastigheterna. Andra uppgifter som ingår i rollen är att upprätta kalkyler inför investering och/eller beställa hyresgästanpassningar för nya och befintliga hyresgäster.
Det ingår även att biträda Fastighetschefen i diverse frågor inom avdelningens ansvarsområde.
Varbergs fastighet har en egen teknisk fastighetsorganisation (teknisk förvaltare och fastighetstekniker) och dessa arbetar teambaserat med den kommersiella fastighetsförvaltaren.

Din profil

Varbergs Fastighet AB står just nu i en omorganisation som håller på att genomföras och ser därför att du är mycket van vid arbetsuppgifterna samt att kunna ta ansvar för genomförande av organisationsförändringar - bland annat att utbilda/visa arbetssätt, göra processkartläggning, upprätta rutiner med mera.
Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom fastighet/ekonomi/juridik samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom denna typ av befattning.
Som person har du en hög social kompetens, har en förmåga att samarbeta väl med både kollegor och kunder, och du kan organisera och planera dina arbetsuppgifter väl och kan hålla "många bollar i luften" då du ofta får arbeta med olika uppgifter parallellt.
Arbetet är förlagt på heltid, dagtid Måndag - Fredag kl. 8.00-17.00 med viss flextid. Arbetet sker uteslutande på plats på Varbergs Fastighets kontor, Otto Torells gatan 3, nära centrum och Varbergs hamn. Mindre distansarbete kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Ojala, telefon 0722-409957 eller e-post emma.ojala@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 12/10 - 2023.
I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningshandlingar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dela detta jobb

logga
Kommersiell fastighetsförvaltare till Varbergs Fastighet AB

Premier Service AB